Moje šťastná hvězda
Hana Zagorová: Chce si manžela udržet plastikami?
Hana Zagorová: Chce si manžela udržet plastikami?

Vypadá to, že jedna z nejznámějších českých zpěvaček Hana Zagorová (72) má o vztah se svým manželem Štefanem Margitou (62) strach. Jsou spolu už téměř třicet let a prošli si různými životními situacemi. Oni sami tvrdí, že je pohromadě drží láska a především také láska ke stejné zálibě, a to konkrétně ke zpěvu.

Hana je klasickou českou zpěvačkou, zatímco její manžel Štefan je operní pěvec. Vždy působili jako idylický pár, který si na sto procent důvěřuje a neexistují mezi nimi žádné neshody. Tak to ale není a i oni se setkávají s hádkami. A to pořádnými.

Působí nepřirozeně

Zagorová si i po tolika letech na scéně přišla na pořádné peníze, které bez váhání investuje do sebe a do svého zevnějšku. Na tom samozřejmě není nic špatného, nicméně podle jejích přátel to Zagorová už občas trochu přehání.

Uchýlila se prý dokonce k plastickým operacím. Nechává si vylepšovat především obličej, čehož si už spousta jejích diváků a obdivovatelů všimlo. Ona sama žádnou plastiku nepřiznala, prý je na ní vše přirozené a zásah plastických chirurgů se podle ní nikdy nekonal.

Tvrdit to sice může, ale každý si jejího vylepšeného obličeje všimne, a to především proto, že vypadá místy nepřirozeně. Proč se Zagorová snaží plastiky utajit? Nejspíš chce, aby si lidé mysleli, že takhle vypadá od přírody a že stárnutí na ní zkrátka není vidět. Možná z něj má zkrátka strach a proto jako by propadla závislosti. Chce stále vypadat mladě a svěže, stárnutí si odmítá připustit.

Mohl by utéct za jinou

Zagorová má strach ze stárnutí a zřejmě i z toho, že by mohla zůstat sama. Snaží se udržet svůj vzhled na vysoké úrovni, aby o ni její manžel Štefan Margita neztratil zájem. Tomu se však její plastické úpravy příliš nelíbí a byl by raději, kdyby se za své vrásky nestyděla. Hana však celou situaci vidí jinak a má strach, že by jí Margita mohl utéct k jiné, mladší ženě. Přece jen si s muži prožila své a její důvěra není zrovna nejpevnější. Navíc zpěvačka většinu volného času tráví pracovně a na manžela nemá tolik času, kolik by si přála. Margita je na to bohužel zvyklý, což v manželství není dobré.

Stále řeší nedokonalosti

Přece jen je známý a finančně zajištěný, což mladší ženy velmi láká. Čas, který mu nevěnuje manželka, mu může věnovat jiná žena, s níž bude také šťastný. Čekat, až přestane Zagorová řešit jen sebe a své nedokonalosti, nemůže věčně. Snad to zpěvačka brzy pochopí a zabojuje o manžela i jinak než honbou za ztraceným mládím. Přece jen už by Margita spíš ocenil, kdyby trávila víc času s ním, než se zaobírala svým vzhledem.

Související články
Vztah mezi Vondráčkovou a exmanželem je pořád na bodu mrazu?
premium
Už to vypadalo, že je všechno na dobré cestě. Mezi Lucií Vondráčkovou (44) a Tomášem Plekancem (41) je ale prý stále dusno. Narozeniny mladšího syna oslavili Lucie Vondráčková (44) a Tomáš Plekanec (41) ve velkém stylu. Bývalý hokejista byl dokonce tak dojatý, že udělal výjimku a „odložil“ si na svůj profil na sociálních sítích fotku všech svých […]
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz