Můj kousek štěstí

Hana Zagorová promluvila o traumatu z přepadení

S tím se zpěvačka nikdy nesvěřila! Hana Zagorová (70) byla v minulosti dost drsně přepadena. A co víc, událost ani nenahlásila na policii. Všechno se odehrálo nečekaně, když byla doma ve svém vlastním bytě na Vinohradech, kde tehdy bydlela.

Najednou zazvonil u dveří nějaký muž, tvrdil, že jde odečítat plyn. Hanka byla sice trochu nedůvěřivá, ale pozvala ho dál. "Když se mě ptal, kde mám plynový hodiny, věděla jsem, že se něco stane. Měla jsem hmatatelný pocit nebezpečí, a opravdu – v příštím momentu se to stalo!" Popisuje Zagorová.
Vytasil na ni slzný plyn a nastříkal jí ho do obličeje! "Ten člověk mě přepadl a já jsem se začala dusit," vzpomíná na nejkrušnější chvíli. Zpěvačka měla velké štěstí, že narazila na násilníka slabší povahy, který si v té chvíli uvědomil, že vlastně nechce mít na svědomí smrt člověka.

"Jak jsem se dusila, asi se tak vystrašil, že dostal strach a odvlekl mě do koupelny, kde na mě pustil sprchu," líčí dál dramatické chvíle. "Bylo to strašný, skoro jsem neviděla, jak mi natekl celý obličej," popisuje.

V té šílené chvíli se zachovala hodně nečekaně. "Najednou vám ten pud sebzeáchovy velí dělat věci, které by vás vůbec nenapadly," přiznává. Myslíte, že se zpěvačka začala bránit? Že popadla nejbližší předmět a útočníka praštila? Nic takového.

Začala se s ním kamarádit!

"Začala jsem na něj mluvit, co ho to napadlo a že má vlastně kliku, že nejsem stará osoba. Že nějaká babička by mohla z takového šoku umřít. A pak jsem mu řekla: Co kdybychom si dali panáka? On přikývl a já nalila dvě sklenky šampaňského.

Pořád jsem s ním mluvila, počítala jsem s tím, že mě může kdykoli praštit," vidí Hana celou situaci živě před očima, i když tahle historka se odehrála už před více než dvaceti lety. Reakce muže byla ale doslova šokující.

Rozbrečel se! Pro Zagorovou to byl tak traumatizující zážitek, že ani nezavolala policii. Místo toho vytočila číslo tehdejšího milence Karla Vágnera (74). "Byla jsem ráda, že žiju!" zdůvodnila to.

.
.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden