Můj čas na kafíčko

Hana Zagorová: Snaží se ze všech sil udržet si manžela?

Podle mnohých je zpěvačka Hana Zagorová (72) doslova posedlá plastickými úpravami svého obličeje. Co by ji ale k tomu vedlo? Snaží se snad za každou cenu zůstat atraktivní pro svého manžela, Štefana Margitu (62)? Bojí se, aby jí neutekl za mladší? Čím si tohle zpěvačka zasloužila? Kdykoli se Hana Zagorová ukáže na veřejnosti, rozdává samé úsměvy.

Z jejích koncertů lidé čerpají pozitivní energii. "Hanička je úžasná, byli jsme na jejím posledním koncertě a bylo to fantastické. Divila jsem se, kolik na ni chodí i mladých náctiletých," rozplývala se jedna z fanynek. Někdo by si nejspíš pomyslel, že člověk jako Hanka, který má srdce na dlani, bude všemi milován a nikdo o něm neřekne křivého slova. O to překvapivější je, kolik hanlivých a kritických komentářů padá na její hlavu. A to doslova. Velmi nehezky se do ní opírají kvůli tomu, že to údajně přehání s plastikami a její vlastní vinou se z ní stává podivný zjev. Jaký by k tomu ale Zagorová měla důvod?

Jsou stále nemocní, ale i vysmátí.

Zlé pomluvy nebo fakt?

Podle některých má Zagorová "přifouknuté" tváře na lícních kostech a údajně má mít jakési viditelné změny v oblasti jejích úst. "Skoro nepohne obličejem," tvrdí člověk z médií, který ji často potkává. Prý se na veřejných akcích netváří přirozeně, naopak vždy spíše zaskočeně a jen s letmým úsměvem. Může na tom být něco pravdy nebo jde jen o zlé pomluvy? Všímají si toho však i další lidé, kteří Zagorovou vídají jen na jevišti nebo ji zahlédnou v televizi. "Hana má těch plastik už moc, už má děsný propadliny ve tvářích," nebere si servítky neznámý pisatel na internetu. "No ta vypadá. Jeden čas bylo vidět, že jí tu plastiku pěkně zvorali, nemohla ani mluvit. Určitě byla znovu na nápravě," zní další nelichotivý komentář. Opírají se do ní, že neumí stárnout s důstojností. Že by zpěvačka opravdu chodila k plastickému chirurgovi jako do krámu pro rohlíky? Asi každá žena chce vypadat stále mladě. Vyprávět by o tom mohly mnohé celebrity. Velkou milovnicí plastických úprav je například zpěvačka Dagmar Patrasová (62). Nejspíš by chtěla vypadat stále jako když jí bylo dvacet, a tak navštěvuje estetické klinikou kliniku s pravidelností. Už před časem si nechala udělat lifting obličeje, spokojená byla však jen pár měsíců a na podobnou úpravu šla brzy znovu. Nemá sice v obličeji téměř ani vrásku, nelze si ale nevšimnout, že její přirozenost už dávno vzala za své. Razí snad tuto cestu i Zagorová?

V poslední době jí zdraví nedovolí zpívat naplno.

Ztratila rozum kvůli manželovi?

Má snad zpěvačka strach, že pokud bude mít příliš vrásek, její o deset let mladší manžel, operní pěvec Štefan Margita ji opustí kvůli nějaké mladší? Pravdou je, že takových příkladů by mezi svými kolegyněmi našla mnoho. A kdo zná zpěváka osobně, ví, že Margita má pro mladé krásné dámy slabost. Zahrnuje je zdvořilostí, komplimenty, úsměvy... Nebylo by divu, kdyby Zagorová pocítila nervozitu, zda jí manžela některá neodloudí. Byla by ale schopná se kvůli tomu upsat plastickým chirurgům? Jak známo, tyto zákroky jsou trochu jako smlouva s ďáblem. Tělo neustále pracuje a dál stárne, takže i když podstoupíte nějaký zásah, časem se odstraněné deformace obnoví a musí přijít další chirurgický zákrok. Člověk se tak dostává do začarovaného kruhu. Spadla snad i Zagorvá do tohoto koloběhu?

S věkem jsou už plastiky znát!

Splní mu cokoli

Je zřejmé, že zpěvačka na svého manžela velmi dá a dělá, co mu na očích vidí. Například před nedávnem si jen kvůli němu oblékla šaty, které se jí evidentně vůbec nelíbily. Štefan jí je totiž koupil přímo na slavnostní křest, který ji čekal a nechtěla ho zklamat. "Tyhle šaty mi koupil manžel. Ze začátku jsem pochybovala, zda je mašle ještě pro mě vhodná, abych nevypadala jako cica mica, ale manžel trval na tom, že je musím mít," svěřila se. Že by se tedy snažila kvůli němu vypadat jako mladice za každou cenu? Třeba lidé prostě jen zapomínají, že každý stárneme a vzhled se neúprosně mění. A protože je Hanka jakožto slavná zpěvačka pod drobnohledem, mají na ní všichni ještě přísnější metr. Sama Zagorová totiž jakékoli plastické úpravy na svém těle popírá. Jediné, co si prý nechává dělat odborníky, je prodlužování vlasů a zhušťování řas. Naopak říká, že to, jak ve svém věku vypadá, ji těší. Faktem je, že Hana Zagorová je jedna z mála slavných žen, které nikdy nebyly spojovány s nějakou estetickou klinikou. Například modelka Simona Krainová (45), jak zde také píšeme, i teprve v pětačtyřiceti letech se se svými plastikami veřejně chlubí a odměnou za to má tyto služby zdarma. Stejně tak to vždy praktikovala třeba Petra Janů (65). Kdyby se tedy nechala někde takto pravidelně vylepšovat Zagorová, jistě bychom se o tom také dozvěděli, a proto jde nejspíš jen o plané pomluvy. Zpěvačce tedy nezbývá nic jiného, než si jedovaté komentáře některých lidí nepřipouštět.

Chtěla by se vrátit do minulosti

Zpěvačka Hana Zagorová stále žije ze vzpomínek na minulost, kdy byla se Štefanem o desítky let mladší a oslňovala svou krásou. Všechno se ještě vznášelo na růžovém obláčku. Byla mladší, energičtější, lásku si mohla užívat naplno. "Pokud bych měla vrátit čas, ráda bych prožívala znovu své dětství. A pak den, kdy jsem se seznámila se Štefanem,“ posteskla si v nedávném rozhovoru. I po letech soužití k němu velmi vzhlíží. „Štefan mi stál za to čekání. Je to člověk mého života," naráží na skutečnost, že ho poznala až po čtyřicítce. Byla tehdy stále vdaná za herce Vlastimila Harapese (72). A přiznala také, že je s postupem času čím dál těžší, udržet vztah v rovnováze. Pryč je euforie zamilovanosti, která živí lásku první měsíce a partneři se musí začít víc snažit. "Na druhou stranu vím, že musíte o svůj vztah pečovat, aby byl v harmonii,“ dodala. Skrývá snad manželskou krizi?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden