Můj kousek štěstí

Hana Zagorová: Stále miluje Petra Rezka?

V sedmdesátých letech si zcela podmanili milovníky populární hudby. Kdo by za oněch časů neznal Hanu Zagorovou a Petra Rezka (78)!


Jejich Duhovou vílu si broukala celá země. A už tehdy, ač bulvární noviny neexistovaly a v Rudém Právu se psalo leda o žních a pětiletkách, se šuškalo, že Hana a Petr si nejsou lhostejní.


O lásce nejen zpívali, byli do sebe skutečně zamilovaní. Proč se museli rozloučit? „U jedné zahraniční kolegyně jsem viděla, že má za sebou dva mladé kluky, co tančí a zpívají. Usmyslela jsem si, že je chci taky, a tak jsme v talentové soutěži našli Petra Kotvalda a Stanislava Hložka,“ vzpomíná Hana.


Petr to nesl jako křivdu. V roce 1981 spolupráci s Hanou ukončil, ponoukán i všelijakými jízlivými hlásky, například půvabnou rakouskou zpěvačkou Goldie Ens (66). „Pořád mi říkala:


Přece nebudeš celý život dělat Hance roští, a navíc s dalšími kluky,“ podotýká fešák s knírkem. Bylo to smutné loučení. Ale protože stará láska nerezaví, vystupují spolu už léta zas. Jak dalece jsou si blízcí, tají, neboť jsou oba šťastně zadaní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden