Můj čas na kafíčko

Hanáková podlehla manýrům hvězdy?

Z neznámé herečky Kláry Cibulkové (45) se díky roli Andrey Hanákové z Ordinace stala velká hvězda. Nepoznanou slávu si prý ze začátku užívala, ale když se stala sledovanou ze strany fanoušků, přišla o veškeré soukromí, což ji začalo obtěžovat.

V době největšího boomu paní Hanákové pro ni bylo daleko těžší žít běžný život. „Byla jsem oslovovaná a okřikovaná, a to i ve chvílích, kdy jsem tolik chtěla mít klid,“ svěřila se Klára, která si patrně ani neuvědomuje, že této roli vděčí za kariéru.

Přestala si snad vidět na špičku nosu?

Vždyť kdo ví, zda by si jinak zahrála přimářku v Kukačkách nebo právničku v Sestřičkách? To, jak líčí své pocity ze slávy, vypadá, jako by se porovnávala se světovými hvězdami, které si bez slunečních brýlí nemohou otevřít ani víko popelnice. Nabízí se otázka, jestli to už přece jen trochu nepřehání.

Nesnáší srovnání

Údajně ji pěkně štve, že si ji někdo plete se slavnější kolegyní Vilmou Cibulkovou (58), s níž ji nepojí nic jiného než příjmení. Často se potýkala s tím, že jí na vrátnici České televize hlásili, že tam má „její maminka“ poštu. Ze začátku to brala s nadhledem a možná to byla i trochu čest, když ji považovali za dceru Vilmy.

Jenže na Klářině obličeji se posléze začal projevovat letící čas a už nebyla považována za dceru, ale za sestru. A to už zřejmě nedokázala rozdýchat. Ale upřímně, kdo by z toho nešílel? Po čtyřicítce se člověk jen těžko udržuje v mladistvé formě.

Krize odezněla?

Věhlasná postava Andrey jí nezajistila pouze popularitu, ale i velice slušné živobytí. Jenže kvůli práci začala upozaďovat svou rodinu.Její život se najednou začal točit jenom kolem divadla a seriálu. Časem si uvědomila, že přichází o nejcennější rodinné chvíle, a začala zjišťovat, že se v takovém pracovním zápřahu necítí šťastně.

Touha po změně byla tak silná, že všechno opustila  seriál i divadlo. Chtěla se více věnovat svým nejbližším: dětem Magdaléně (11) a Matyášovi (15) a také manželovi Tomáši Pavelkovi (50). Manželství v době její největší slávy údajně procházelo krizí, kterou se pokusila zažehnat rozvázáním spolupráce. Bohužel předsevzetí jí dlouho nevydrželo a opět se vrhla s vervou do práce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden