Můj kousek štěstí

Hanka Kynychová: Podivné řeči o nevěře

Manželský život známé cvičitelky aerobiku, Hanky Kynychové(49) se vždy zdál být bez chybičky. O to více šokovala její nedávná slova.

Když přijde v řeči na téma nevěra, najednou k tomu má neobvykle mnoho co říct. Působí, jakoby si prošla velikým zklamáním a smiřovala se s tím, že pro svého muže není jen jednou jedinou. Jakoby přestala doufat ve věrnost a jen se odevzdaně smiřovala s krutou realitou, že jí její muž Jindřich (56), s nímž má syna Filipa (18) a dvojčátka Sofii a Alexandru (10), je jí nevěrný.

"Když jsem si Jindru brala, myslela jsem si, že mi ho nikdo nemůže vzít. Což je pochopiteleně blbost. Chlap může mít i ve svazku paralerní vztahy a milenek spousty," šokovala najednou úvahami. Mluví z ní snad vlastní zkušenost? Tají snad manželské problémy? Na tyhle otázky ale náhle Hanka obrací.

"Nevím, věřím, že ne." To nezní příliš přesvědčivě. I kdyby měl její muž svatozář, je vidět, že Hanka si jím není moc jistá. Možná si ani sama nechce zlou myšlenku připustit. "Pokud se to někde děje, nechci o tom vědět a prosím, ať je to hodně zamaskované," říká.

Zároveň ale přiznává, že na svého muže dřív hodně žárlila a on jí vysvětloval, že je naprosto normální, že se chlap otočí za ženskou, že je to známka toho, že je zdravý. Jen těžko odhadovat, jak se sportovkyně teď cítí, co prožívá ve svém nitru.

Možná má její srdce větší šrámy, než by kdo mohl tušit. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden