Můj čas na kafíčko

Hanu Gregorovou znemožnil milenec před celým národem, ale dokázala mu odpustit!

Můj čas na kafíčko

„Když už do pekla, tak jedině na mladém koni. Netušila jsem, že nějaký mladý kůň přicválá.“

Poté, co strávila většinu života po boku velkého herce, ocitla se Hana Gregorová (68) sama. Do svého života nechala vstoupit mladého milence Ondřeje Koptíka (36), ale nepřineslo jí to pouze očekávanou rozkoš.

 Dva muži, kteří se stali životními partnery herečky Hany Gregorové (68), byli věkově i osobnostně na její úrovni. Zejména manželství s Radoslavem Brzobohatým (+79) jí přineslo do života hodně lásky a inspirace, i když na začátku oba museli opustit své tehdejší partnery.

Radoslav ale zemřel den před svými osmdesátými narozeninami a vypadalo to, že z Hany se stane už jen truchlící vdova. Tenhle stav nějakou chvíli skutečně přetrvával. Pak přišel šok pro společnost i pro její známé.

Prozradil jejich vztah!

S Ondřejem Koptíkem (36) se poprvé Hana setkala při jeho účasti v soutěži o Muže roku. Tehdy mu bylo osmnáct a ještě se nic mezi nimi nestalo. Ondřej se oženil, měl děti a s Hanou ho osud svedl dohromady až v roce 2015. Přišel jí zapojit internet. Ačkoliv mezi nimi je značný

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden