Moje šťastná hvězda

Havlová udělala přítrž všem hříšníkům

Novinky u bývalé první dámy

Její postavení a slavné jméno nejen vybízí, ale také láká k tomu, aby se na její osobě kdekdo přiživoval. Bývalá první dáma DAGMAR HAVLOVÁ (63) se téměř dennodenně setkává s nekalým počínáním lidí, kteří jí chtějí ublížit či se alespoň skrz ni zviditelnit. Tomu už je ale konec.

Nejen Havlové, ale všem známým osobnostem je nad slunce jasné, že si o sobě v bulváru budou číst jak ověřená fakta, tak i spoustu polopravd a lží. Zkrátka k jejich povolání tento druh médií patří, a ač se to mnohým slavným úplně nelíbí, jsou s tím ve finále smíření. Jenže jak to tak vypadá, naše slavná herečka už měla plné zuby práskačů ze svého okolí, a tak se rozhodla s nimi řádně zatočit!

Pod cenzurou

Jako zbraň proti nepoctivcům použila zbrusu nové webové stránky, kde mohou zájemci jak z řad médií, tak i široké veřejnosti čerpat veškeré informace o tom, co právě bývalá první dáma chystá, čeho se zúčastnila nebo na jakém výletě byla. „Chcete-li se dozvědět o paní Dagmar Havlové komplexní a pravdivé informace, podívejte se na oficiální webové stránky ve zbrusu novém designu! Zajímá vás, v jakých filmových a televizních snímcích hrála, jaké divadelní role ztvárnila, jaké jsou její úspěchy v charitativní činnosti i v herecké kariéře? Informace najdete v doprovodu bohaté fotogalerie!“ je uvedeno na jejím profilu na sociální síti, kde je odkaz právě na zmiňované stránky.

Zvolila mládí

Aby dílko bylo co nejdokonalejší, vybírala Dagmar mezi zkušenými designery. O podobu její webové prezentace se postaral LUKÁŠ FRONK, který je i přes svůj mladý věk v oboru velký profík. Z jeho dílny pocházejí také stránky LUCIE BÍLE (50), HEIDI JANKŮ (53) či MARTINA DEJDARA (51) a řady dalších hvězd. Dagmar tak opět ukázala, že nejen vyžaduje kvalitu, ale zároveň ráda podporuje mladé talenty.

Nemá vyhráno

Přesně takhle nedávno ocenila zpěváka SÁMERA ISSU (30), kterému dokonce poslala pochvalný dopis, ve kterém se vyznává, jak ráda poslouchá jeho hudbu. Issa nelenil a dopis ihned vystavil, aby se s ním všem pochlubil. A přesně toho by se chtěla Dagmar nejspíš vyvarovat. Aby to, co je určeno pouze pro soukromé účely, nakonec nesdílela celá republika. Těžko ale říct, zda ji v tomto směru nové stránky pomohou. Jistě tím trochu zamezí šíření nesmyslů o své osobě, zároveň ale těžko zabrání lidem, kterým pošle nějaké osobní poděkování či vyznání, aby se tím veřejně neprezentovali. Na to si asi bude muset herečka najít ještě jiné páky.

Na novém webu bývalé první dámy najdete její půvabné fotografie.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden