Moje šťastná hvězda

Hedvábné nožky

Nejen krásný nalíčený obličej a upravené vlasy jsou v letních měsících vizitkou ženy. Rozhodně se v parných dnech hodnotí i nožky.

Nohám ulevíte příjemnou péčí o ně a hedvábnosti a hydratace docílíte, pokud jim dopřejete zábaly.

BAHENNÍ ZÁBAL

Za bahenními zábaly nemusíte jezdit do lázní, kupte si bahno domů, třeba přes internet. Na jeden zábal nohou vám postačí pouhých 80 g. Dávku zahřejte ve vodní lázni podle návodu tak, aby se rozpustily krystaly, soli a minerály. Tenká vrstva nahřátého bahna se nanáší na nohy od kotníků dolů včetně plosek a překrytá bavlněnou textilií se nechává působit 20 až 30 minut. Jen tak dojde k maximálnímu využití všech látek i stopových prvků, čímž se zvyšuje léčebný a relaxační účinek.

TROPICKÝ REGENERAČNÍ ZÁBAL

Kokosové mléko uvolní unavené nateklé nohy, změkčí a hydratuje pokožku. Koupel v lázni s kokosovým mlékem připravíte snadno. Stačí naředit 200 ml kokosového mléka s 400 ml vody.
V připraveném roztoku namočte bavlněnou látku, lehce vyždímejte, přiložte na nohy a nechte působit asi tak 40 minut.

KONOPNÝ ZÁBAL

Nejvíce prospěje vaším kotníkům a ošetří problémovou pokožku. Zmírňuje projevy stárnutí, hydratuje, zvyšuje elasticitu kůže a posiluje přirozenou ochrannou bariéru. Konopný olej naneste na nohy, zabalte je do bavlněné látky a minimálně 30 minut relaxujte s lehce zvednutýma nohama. Využívá se jako účinná pomoc pro ekzematickou a svědivou kůži..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden