Moje šťastná hvězda

Heidi Janků: Půjde pod kudlu

Našla si novou lásku? Nedávno Heidi Janků (56) všechny šokovala tím, že údajně drží drastickou dietu kvůli tomu, aby rychle do léta pár kilo shodila. Nyní prý ale také přiznala, že se chystá na několik chirurgických zákroků.Dělá to kvůli sobě, nebo si našla někoho, komu se chce víc líbit?

Dlouho odolávala

Jedna z jejích kamarádek se prý nechala slyšet, že randí s roztomilým mladíkem, s nímž se potkala minulý rok na jednom ze svých koncertů.

Je prý už přes deset let jejím věrným příznivcem a vždycky si přál se s ní vyfotit. Když se pak osobně setkali, údajně mezi nimi přeskočila jiskra. Nejdříve Heidi odolávala, protože nechtěla zneuctít památku svého zesnulého manžela Ivo Pavlíka (†84), ale prý už je čas začít znovu a s někým jiným.Sama zpěvačka prý ale toto své rozhodnutí, které její kamarádka prozradila, popírá.

Odmítá stárnout

Avšak rozhodně nepopírá to, že si chce nechat upravit oční víčka a zvednout koutky. Prý se ale nebrání i většímu zásahu.

Pokud někdy prý bude potřebovat liposukci nebo botox či cokoli jiného, je ochotná do toho jít, protože prý odmítá stárnout. A pravda je, že vedle mladého milence se stárne špatně. Zatím prý ale vztah drží pod pokličkou.

Údajně nechce nic uspěchat, ale podle nejnovějších informací se s novým mužem v létě chystá na dobrodružnou dovolenou..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden