Můj čas na kafíčko
Heidi vzkazuje: Chci kolouška! Za každou cenu…
Heidi vzkazuje: Chci kolouška! Za každou cenu…

Zpěvačka Heidi Janků (60) je krásným důkazem toho, že věk je v některých případech opravdu jen číslo.

Pokud byste ji neznali a potkali ji na ulici, jen těžko byste hádali, že jí bylo minulý rok v listopadu rovných šedesát let. Nestárnoucí hudebnice svých předností také ráda využívá.

Nedávno si dokonce užívala v pražském baru Kozička společně s kolegy, moderátorem Leošem Marešem (46) a hercem Štěpánem Kozubem (26). A především s mladším z této dvojice si náramně rozuměla. A rozhodně to nevypadalo nevinně!

Štěpán Kozub (26).

Rozhodla se, že si bude užívat

V poslední době to vypadá, že se Heidi Janků chce seznamovat, trávit čas s muži a třeba si užívat nějaký ten nezávazný románek. Předpoklady k tomu bezesporu má – je zábavná, a navíc skvěle vypadá, což samozřejmě přitahuje i mnohem mladší muže.

V pražské Kozičce to nejdříve vypadalo nevinně, nicméně později se to zvrtlo. Janků začala zpívat svoji písničku Když se načančám, vyhazovala nohy a ukazovala kalhotky. K tomu se kolem zábavného Kozuba vinula jako liána. „Připadalo mi hrozně fajn, že jsme oba z Ostravy,“ prozradila Janků.

Jeden večírek střídá druhý

Jak nakonec celý večer skončil, si můžeme jen domýšlet, zpěvačka ale evidentně prožívá velmi bouřlivé období.

O pouhých pár dní později se objevila na další akci, tentokrát to byla oslava narozenin hudebníka Pavla „Kyklopa“ Vohnouta (60) a znovu, prakticky nepřetržitě, neměla v ruce sklenici s ničím jiným než s alkoholem. Možná je tak konečně otevřena nové lásce, či alespoň povyražení, což si dlouho nechtěla připustit.

Je otevřena novému láskyplnému vztahu

Před několika lety jí totiž zemřela životní láska, hudebník Ivo Pavlík (†84), a dlouho si nedovedla představit, že si s někým byť jen vyrazí na schůzku. Bála se, že s ním bude všechny ctitele srovnávat. Teď už je ale seznamování přístupná, a kdoví, jak to dopadne.

Bude-li takto aktivní a bude chodit na večírky, rozhodně se může stát, že si nějakého „kamaráda s výhodami“ najde už velmi brzy. My jí to v redakci rozhodně přejeme, určitě by si to po té bolesti, co zažila po smrti staršího manžela, zasloužila.

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz