Můj čas na kafíčko

Hejlík se po mateřské vrátil do Ordinace!

Strávil půl roku na mateřské dovolené! Herec Lukáš Hejlík (36) je mužem činu a kdejaká žena by byla šťastná, kdyby otcem jejího dítěte byl právě on. Který jiný muž by byl ochotný skončit s lukrativní prací v nejsledovanějším seriálu a půl roku se doma jen starat o svého čerstvě  narozeného syna a celé dny jen přebalovat plačící miminko? 

Největší proutník seriálu Ordinace v růžové zahradě má ve skutečnosti oči jen pro svou manželku Veroniku (32) a syna Vojtíška (8 měsíců). Nedávno mu ale mateřská skončila a tak se znovu vrátil zpátky k natáčení, do role záletného doktora Jáchyma Kaliny. Jak si Hejlík mateřskou užíval?

Rodinu opouští jen těžce

On i manželka Veronika si libují v prozkoumávání nových kaváren, restaurací a bister, a tak sdílí na sociálních sítích své zážitky a inspirují čtenáře k objevování gastro podniků po Čechách. Navíc je mohou objíždět i s malým Vojtíškem. Teď už ale na to tolik času zase mít nebudou. Lukáš byl opět povolán do Ordinace. „Už je na čase, měl jsem dlouhé volno, kolegové jsou milí, že mi ho dopřáli, ale těžce se mi od synka každé ráno odjíždí, už jsem si doma nějak zvykl,“ smutní Hejlík. Naštěstí se zas každý večer k rodině zase vrací. S osmiměsíčním synem zatím není tolik starostí. „Zatím to jde, většinou pořád spinká a leží v kočárku. Horší časy nastanou, až začne běhat,“ říká láskyplně Hejlík.

Jáchym Kalina se nám vrátil. Zůstane proutník proutníkem?

Podlehne krásné Slovence?

V soukromí má v ženách jasno. Jenže na televizních obrazovkách to vypadá tak, že se otáčí za každou sukní. Scénáristé ho do Ordinace vrátili rafinovaně. Po boku má krásnou slovenskou herečku Andreu Kerestešovou (31), která v seriálu hraje pořádnou potvoru. Jáchym Kalina zatím netuší, jaká jeho nová partnerka vůbec je. Doplatí tak na svůj přílišný zájem o ženy? Nebo se snad ze seriálové lásky vyvine skutečná? Okatá Kerestešová je u mužů velmi žádaná. Podlehne i vzorný otec Hejlík? Nebo se jí nechá okouzlit pouze jeho seriálová postava?

Podlehne herec krásné Slovence?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden