Můj kousek štěstí

Hele, nás už to jako moc neba!

Pravou příčinu konce odhalí asi čas.

Pouhé tři týdny předtím se Eva Decastelo (43) rozpustile producírovala se svými bujnými tvary u bazénu. Jakoby nic. Přitom o rozvodu už bylo rozhodnuto.

Když to pak prasklo, mlžili oba, ale Eva Decastelo (43) víc. Její květnaté vyjádření, které líčí rozhodnutí páru téměř jako idylický akt, je skoro nadbytečné tlumočit.

Scenárista René Decastelo (48) vypovídal v podobném duchu, ale už poměrně věcně. „Kdo by se chtěl dobrovolně chlubit, že se mu něco nepovedlo? Ale stalo se,“ krčí rameny jeden z autorů seriálu ZOO.

Jako by tvrdili, že lékem na krizi manželství je rozvod.

Dodává, že se ženou nejsou žádní hrdinové... A prý za tím nikdo třetí není. Což může i nemusí být pravda, ale zrovna od muže, který „se příběhy jenom hemží“, bychom nějaké třeba blond překvapení docela očekávali.

Zdůvodnění ve stylu „nás už to nebavilo“, je nevěrohodné. Ale uvidíme... Zatím se zdá, že mají oba jasno alespoň v tom, že děti by novou situací trpět neměly.

Během třinácti let si vyrobili dvě... A jak Michael (12) i Zuzana (11) už si také v dílkách svého tatínka zahráli. Před kamerou se sešli ve Slunečné před dvěma lety.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden