Můj kousek štěstí

Helena Houdová - Až příliš netypická královna krásy

Můj kousek štěstí

Možná se ta žena vůbec neměla vydat do spletitých uliček showbyznysu. Bylo by pro ni lepší, kdyby byla třeba prodavačkou.

A přitom všechno začalo tak nadějně. Spanilá blondýnka se narodila v Plzni, vystudovala zdejší gymnázium a vše nasvědčovalo tomu, že se z ní stane nekompromisní bojovnice za životní prostředí a za práva zvířat.

Helena Houdová byla aktivní členkou hnutí Greenpeace a Děti Země, také vegetariánkou a vitariánkou. Vystudovala obor sociální a kulturní antropologie na Západočeské univerzitě.

Ohromně bohatý

V roce 1999 zvítězila v Miss České republiky. Jako modelka pracovala pro prestižní značky a fotografovala pro nejproslulejší módní časopisy. A pak se něco pokazilo. Půvabná plavovláska naznačila, že prošla složitým dětstvím, promluvila o děsuplných traumatech.

Mělo se jednat o sexuální zneužívání. Do toho přišla smrt nejlepší kamarádky a bulimie v pubertě. Korunu tomu všemu později nasadilo její manželství. Helena měla pocit, že se vdává za pohádkově bohatého amerického producenta s indickými kořeny, po jehož boku ji čeká jen to

Zbývá vám 73% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden