Můj kousek štěstí

Helena Houdová: Nahá v poušti.

Tohle už je vážné! S kopce to jde s krásnou modelkou Helenou Houdovou, a to bohužel čím dál víc. Kráska by se měla neprodleně poradit s odborným lékařem, což neudělá, protože tak by si připustila, že má nějaký psychický problém.

Její výstřední chování se však zlověstně stupňuje. Není vyloučeno, že mimo jiné probouzí úzkost v jejích třech malých dětech. "Šla jsem nahá pouští," oznámila éterická blondýnka. "A poprvé jsem našla pochopení a lásku od těch, které jsem potkávala," domnívá se.

"Už jsem nebyla jen objektem touhy, ale respektovaná žena v prostoru lásky a soucítění. A moje síla dovolovala ostatním vidět tu jejich." Existuje fotografie, která dokazuje, že Houdová si nevymýšlí.

Skutečně se svlékla do naha a kráčela po písku rozpálenou krajinou. "Šla jsem pro tebe i sebe," upřesňuje zapřísáhlá veganka. Asi neměla lehký život, mluví o sexuálním obtěžování v dětství. Ani manželství se nevydařilo, americký milionář indického původu, jemuž porodila tři děti, byl nevěrný s mnoha ženami.

Následoval komplikovaný rozvod a problematické rozhodnutí žít s dětmi na cestách. Jenže děti potřebují domov. A vyrovnanou mámu. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden