Můj čas na kafíčko

Helena Růžičková zemřela v době, na kdy si plánovala druhou svatbu!

Můj čas na kafíčko

Na svoji druhou svatbu chtěla pozvat stovky hostů!

S Helenou Růžičkovou (†67) se občas život vůbec nemazlil. Její nejhorší chvíle jí pomáhal překonávat důvěrný přítel Václav Glazar (†65), kterého si chtěla i vzít!    

Ačkoliv Helena Růžičková jeden čas vážila hodně přes 200 kilo, na svět přišla s opačným problémem. Kila jí scházela. Měla poruchu přijímání potravy a vůbec nechtěla přibírat.

Rodiče, tatínek voják a maminka úřednice původem ze Srbska, se dokonce báli o její život. Dlouho nic nepomáhalo, naštěstí se ale objevil lékař, který pomohl. Ovšem pak nastal opačný efekt: rodiče krmili malou Helenu, jak jen to šlo. Tahle skutečnost ovšem za její pozdější problémy s váhou nemohla.

Chtěla jít místo manžela na vojnu!

Malá Helena měla ráda cirkus a dokonce prý několikrát za kočovnými artisty utekla, ale maminka jí vždy přivedla zpátky. Byla velmi pohybově nadaná a tak chodila do baletu. V předškolním věku dokonce tančila v Národním divadle. Vystudovala gymnázium a chtěla studovat DAMU.

Pokoušela se o

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden