Moje sladké tajemství

Herečce dlouho stačilo, že na ni doma čeká jen kocour

Moje sladké tajemství

Zatímco na obrazovce působily jako kamarádky, mimo kamery to skřípalo!

Představitelka seriálové Samanthy, půvabná Kim Cattrall (64), obětovala své roli nejen manželství, ale i možnost být matkou. Zatímco dříve byla šťastná, nyní svého rozhodnutí trpce lituje.

Blonďatá kráska Kim Cattrall (64) bude už navždy spojena s legendárním seriálem Sex ve městě, který se vysílal od konce 90. let. Hrála v něm svobodomyslnou Samanthu, která jí přinesla nehynoucí slávu po celém světě.

Seriál ji připravil o manžela

Herečka nemá na natáčení právě ty nejlepší vzpomínky, a nedávno dokonce prohlásila, že ji seriál připravil o manžela, jazzového basistu Marka Levinsona (74).

„Nikdy jsem pro něj nebyla doma, když mě potřeboval,“ sypala si nedávno popel na hlavu. Bylo to pro ně velice složité období, které bohužel v roce 2004 skončilo rozvodem. To ale nebylo jediné manželství, které se

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden