Moje sladké tajemství

Herečka je v psychiatrické léčebně jako doma

Moje sladké tajemství

Dvakrát se vdala a rozvedla, což se krutě podepsalo na jejím duševním zdraví!

Půvabná Heather Locklear (59) měla kdysi našlápnuto na skvělou kariéru. Bohužel, svůj talent propila a zničila si ho užíváním léků na předpis. Není divu, že ji neustále provázejí skandály.

Milovníci seriálu jistě dodnes nezapomněli na oblíbeny cyklus Merlose Place a americkou herečku Heather Locklear (59). Ta totiž jako Amanda, jedna z hlavních postav seriálu, dlouho vyvolávala trable nejen na televizní obrazovce, ale i ve svém soukromém životě.

Milovali se i nenáviděli

Oblíbený americký seriál, který se odehrával v jednom nájemném domě v Hollywoodu, si brzy získal spoustu nadšených fanoušků. Aby také ne, vždyť tvůrci do onoho domu nastěhovali skupinku mladých, úspěšných a hlavně velice sexy hrdinů.

Ti všichni se navzájem milovali i nenáviděli, intrikovali proti sobě a také si odpouštěli. Jedna z nich, tehdy velice půvabná Heather Locklear nebyla v té době

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden