Moje šťastná hvězda

Herečka Martina Preissová pomohla, když mu bylo nejhůř

Sáhla si na dno. Manžel Martiny Preissové (48) bojoval se závislostí na alkoholu a chtěl spáchat sebevraždu.

Je velká bojovnice. To, co dokázala Martina Preissová (48), by mnoho lidí zlomilo. Její manžel Martin Preiss (51) propadl závislosti na alkoholu, k tomu začal brát prášky na spaní.

Koktejl, který zdraví a pohodě rozhodně nesvědčí. Herec si dle svých slov vyčítal, že je neúspěšný a nemá tolik peněz jako jeho kolegové z branže. Hádka střídala hádku, Preissová často brala děti a utíkala z domu.

S Martinem Preissem (51) zvládla chvíle úplné beznaděje.

Skončil v blázinci

Během jednoho konfliktu mu v afektu řekla do telefonu, že pokud ho život nebaví a chce se uchlastat, tak ať se jde oběsit do lesa. „Řekl jsem, že tedy jo, a opravdu jsem odešel z domu,“ přiznal Preiss.

Samozřejmě nikdo nevěděl, že to nemyslí vážně a že se chce reálně jen projít a pročistit si hlavu. Když herečka přispěchala domů a její manžel tam nebyl, samozřejmě zavolala polici. Preiss se sice vrátil jakoby nic, ale jeho osud už byl zpečetěn.

Strávil týden v blázinci, následně nastoupil na protialkoholní léčbu. Návrat ale opět nezvládl, znovu se na něj začaly hrnout problémy a on sáhl po alkoholu. Následovalo sanatorium, tentokrát na dva týdny. „Uvažovala jsem, že od něj odejdu. Ale nešlo to realizovat.“

Herečka zářila po boku dalších hvězd v seriálu Slunečná.

Vzpomínky ze sebe nedostane

Nakonec se jim sice manželství nerozpadlo, i dnes se ale říká, že to mezi nimi není ideální. V Preissové je prý až příliš mnoho vzpomínek na minulost, které ze sebe nedokáže dostat. Nikdo se jí přitom nemůže divit, prožila opravdové peklo, jež si umí představit asi jen málokdo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden