Moje sladké tajemství

Chantal Poullain měla o vztah zabojovat!

Vztah herečky Chantal Poullain (66) a herce Bolka Polívky (73) začínal jako v románu. Chantal kvůli Bolkovi neváhala opustit rodnou Francii a vzdát se všech svých plánů. Po letech došlo k rozvodu a ona ho dodnes vnímá jako svou životní prohru.

Herečka Chantal Poullain (66) se s Bolkem Polívkou (73) seznámila ve švýcarské Ženevě, kde točila film pro televizi. Tehdy chtěla odejít studovat do New Yorku, ale zamilovala se, a vše ostatní šlo stranou. Odešla za Bolkem Polívkou do komunistického Československa, což pro ni byla škola života.

I po rozvodu zůstali dobrými přáteli.

Roku 1987 se vzali a o dva roky později se jim narodil syn Vladimír Polívka (33). Poullain byla na jeho výchovu hodně sama. Herec se věnoval hlavně práci a svým snům. Mezi manželi se prohlubovala propast a v roce 2002 se po patnácti letech společného soužití rozvedli.

Odcizení kvůli banalitě

Později se Chantal Poullain svěřila, že prožila spoustu věcí, u kterých si zpětně říká, že se měly stát přesně tak, jak se staly, a zachovala by se stejně. Kromě rozvodu s Polívkou, kterého lituje. Dodnes ho za některé věci obdivuje. Váží si toho, jak je neuvěřitelně chytrý, a vlastně odjakživa ji fascinoval.

Důvod jejich odcizení zpětně vidí jako banalitu. Prostě nebyla připravena být zavřená na hercově farmě v Olšanech. Nechtěla se starat o hotel a koně, a tak odešla do Brna. Očekávala, že za ní Bolek Polívka přijde, protože tak byla vychovaná, ale nestalo se.

Trpké poznání

Zpětně si Poullain dává za vinu, že měla být méně pyšná a možná měla víc bojovat. Smutně dodává, že měla jejich partnerství dát větší šanci, naučit se víc pracovat na sobě a být tolerantnější.

To, že byl Bolek její životní láskou, dokazuje i fakt, že po rozvodu s ním si už žádného dalšího životního partnera nenašla. Polívka nasadil příliš vysokou laťku!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden