Moje šťastná hvězda

Herečka našla recept, jak přežít nejtěžší životní karamboly

Moje šťastná hvězda

DANA SYSLOVÁ (75) prožila v minulosti tolik bolesti, že by to mnohé jiné už dávno srazilo na kolena. Ona se ale nevzdala a i díky své milované práci dokázala znovu najít smysl života.

Položili jste si někdy otázku, jaká je vlastně Dana Syslová (75) v soukromí? Na televizní obrazovce má jako Amálka z Ulice vždy dost pochopení pro ostatní, stále rozdává dobrou náladu a životní karamboly řeší s nadhledem.

Možná ani nebudete tak moc překvapeni, že se Dana od své seriálové hrdinky zase až tak moc neliší. A  to ji přitom v  minulosti potkalo tolik trápení, že by to mnohé jiné už dávno srazilo na kolena.

Místo šatů a kabelek zbožňuje knihy

Díky své mamince, která byla knihovnicí, začala Dana velice brzy milovat literaturu. A to jí prý zůstalo dodnes. Tak jako mají jiné ženy slabost pro šaty a kabelky, Syslová zbožňuje knihy a často jich mívá rozečtených i několik najednou.

Moc času na ně ale v poslední době nemá Je sice už ve věku, kdy jiné dámy dávno odcházejí do důchodu, Dana ale miluje

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden