Moje šťastná hvězda

Herečka století se zamilovala do kavárenského povaleče

Moje šťastná hvězda

Populární slovenská herečka EMÍLIA VÁŠARYOVÁ (77) našla štěstí v lásce až na druhý pokus. I proto ji tolik zasáhlo, když její manžel zemřel, a i dnes o jeho odchodu nechce příliš hovořit.

O nestárnoucí herečce Emílii Vášáryové (77) její kolegyně tvrdí, že kdyby všechny dámy po sedmdesátce vypadaly jako ona, tak jsou zkrášlovací kliniky bez práce.

Emília totiž vypadá stále skvěle, a navíc pořád s plným nasazením pracuje. V loňském roce ji mohli čeští diváci spatřit v úspěšném filmu Tátova volha a jen o pár let dříve měla roli v seriálu Doktor Martin.

Emília si zkrátka stejně jako její sestra Magda Vášáryová (70) našla cestu i k srdcím českých filmových fanoušků. Přitom o svém budoucím povolání měla alespoň zpočátku úplně jiné představy.

„Já jsem šla na herectví, protože jsem nemohla studovat. Tak se moji rodiče rozhodli, že půjdu na talentové zkoušky, abych nemusela jít do

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden