Moje šťastná hvězda
Herečka už není sama! Našla spřízněnou duši?
Povídá se, že Regina Rázlová konečně našla muže, který ji učinil šťastnou.
Herečka už není sama! Našla spřízněnou duši?

S muži v životě zažila REGINA RÁZLOVÁ (76) spoustu trápení. Možná ale před časem potkala toho, kdo ji dokázal udělat šťastnou. Kdo to je?

Hvězda seriálu Zlatá labuť Regina Rázlová (76) prožívá po dlouhé době opět spokojené období plné lásky. Podle našich informací našla spřízněnou duši –muže, který je jí velkou oporou a nedá na něj dopustit. Koho si herečka pustila do svého srdce?

Má oddaného kamaráda

Herečka má mít už nějakou dobu blízko k sympatickému herci Marianu Rodenovi (59), který je mladším a méně slavným bratrem herce Karla Rodena (61). Když letos herečka prožívala složité chvíle kvůli svému chatrnému zdraví, byl to právě on, kdo jí byl nablízku a ukázal, že se o něho může kdykoli opřít.

Rázlová letos musela podstoupit vážnou operaci kyčle a páteře, přičemž zotavení trvalo dlouhých pět měsíců. Herečku operovali v Nemocnici Na Homolce a rekonvalescenci podstoupila v Janských Lázních.

S Rodenem mají k sobě blízko.

Po trápení dovolená

Na aktuální období si naordinovala dovolenou v teple a snad konečně přijde na jiné myšlenky. Vyrazí společně s kolegy a přáteli do Egypta, konkrétně letoviska Marsa Alam. A mezi cestujícími nechybí ani Marian Roden, což samozřejmě jen potvrzuje, jak moc k sobě mají blízko.

Konečně má tak herečka po svém boku někoho, kdo jí neubližuje, a to je určitě vzhledem k minulosti jen dobře.  „Potkala jsem většinou nevěrné šmejdy,“ svěřila se sympatická herečka.

Trojice manželství

Vůbec poprvé se Rázlová provdala za charismatického herce Petra Štěpánka (74), do kterého se zamilovala během studií. Jenže oba si jako manželský pár moc krásných chvil neužili a k rozvodu došlo už po roce a půl.

Herec ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 totiž dal přednost režisérce Vlastě Janečkové (†77), a dokonce právě s ní měl být Rázlové i nevěrný. Podobný osud potkal herečku i během druhého manželství s hercem Petrem Olivou (†75). Sice spolu prožili několik let, jenže Olivovi nestačila jen Rázlová a měl mít románky i s jinými. ženami.

V lásce měla mnoho smůly

Hezký vztah tak v minulosti herečka prožila pouze se svým třetím manželem, architektem Jindřichem Santarem (†81). Jenže v tomto případě jim naneštěstí osud vyměřil příliš málo společného času, a to necelé čtyři roky.

antar měl bohužel rakovinu a zemřel v roce 2012. A pokud tedy momentálně tráví čas s Marianem Rodenem a je jí s ním dobře, určitě si to zaslouží. Sice je to opravdu silná žena, ale i takové potřebují mít v životě po svém boku muže, na kterého se mohou spolehnout.

reklama
Předchozí článek
Související články
Na první pohled to u nich vypadá jako láska z pohádky. Ale když si herečka Sara Sandeva (27) přivedla domů Jakuba Prachaře (41) ze seriálu Dvojka na zabití, křižovali se úplně všichni. Rozvedený čtyřicátník s dítětem, kterého média propírají kvůli bouřlivému rozvodu s Agátou Hanychovou (39). Řešil se majetek, dítě i nevěry. „Sarinko, to stejně nevydrží, viď? Jen teď je to hezký,“ ptala se Sandevy […]
Její účast ve StarDance může být velmi krátká. Lucie Vondráčková (44) přiznala, že se bojí. Povídá se, že je v ohrožení celá její kariéra. Za všechno může seriál Ulice! Diváci se s ní nebudou mazat a pošlou ji z taneční soutěže StarDance domů hned v prvním kole. S takovým scénářem podle všeho Lucie Vondráčková (44) částečně počítá. V seriálu Ulice […]
Jeden zdravotní problém za druhým. Vše způsobené faktem, že Dara Rolins (51) tvrdošíjně bojuje proti stárnutí, a možná tak přehlíží hranice toho, co je ještě schopna pro svou krásu podstoupit. Proč to všechno dělá? Říká se, že chce zůstat mladá a krásná hlavně proto, aby ji neopustil partner Pavel Nedvěd (52). Udržet si fotbalistu bude […]
Už si myslela, že si snad ani nikoho nenajde. Dva roky po rozchodu s manželem Jaroslavem Vítem (47) a jen pár měsíců po oficiálním rozvodu ale krásná moderátorka Iveta Lutovská (41) vykřičela do světa, že je konečně zase zamilovaná! „To je můj Vojta,“ tetelila se blahem na přehlídce v Brně. A nutno dodat, že modrooký […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz