Můj čas na kafíčko

Herečkou se Simona Vrbická kdysi stala kvůli Václavu Koptovi!

Můj čas na kafíčko

Říkají o sobě, že vytvořili tandem, který dokáže odolávat okolnostem a nepřízním. A vědí, že se mohou jeden o druhého opřít.

Vzali se po dvanáctiletém vztahu a jsou spolu už několik desetiletí. Manželství Václava Kopty (56) a Simony Vrbické (56) patří k těm, které čas nenahlodal, ale zpevnil.

Herce Václava Koptu (56) si můžeme pravidelně připomínat hlavní rolí Radka v kultovním filmu Sněženky a machři z roku 1982. On sám si tehdy natáčení užil v dobré partě, ale rozhodně se necítil jako hvězda.

Studoval tehdy konzervatoř, a kvůli práci na filmu tři měsíce chyběl ve škole. Se spolužákem Michalem Suchánkem (56), který ve filmu rovněž hraje, pak museli dělat různé reparáty. Kantoři jim zkrátka pěkně vraceli to, že si dovolili něco natáčet.

Kromě Michala Suchánka chodil Václav na konzervatoř také s Annou K. (skutečným jménem Luciannou Krecarovou) (57) nebo Sagvanem Tofim (57). Ti prý studovali spíše v různých podnicích v okolí konzervatoře, zatímco Václav

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden