Moje šťastná hvězda

Herečku nemá kdo živit

Krásná Kateřina Brožová (53) už v mládí měla představu o tom, jak by měl vypadat její vysněný muž. Vždy si přála poznat muže, který ji bude opravdu milovat a bude s ním šťastná.

Takové dokonalé partnerské pouto se jí ale dodnes nepodařilo najít. Vypadá to, že už to s muži definitivně vzdala. Ani mládí nebylo pro Kateřinu jednoduchým obdobím. V době, kdy se věnovala modelingu, měla problémy se svým vzhledem.

I když po ní muži koukali a líbila se jim, sama si nevěřila a vždy se považovala za „ošklivé kačátko“. „Nakonec jsem pochopila, že mě muži skutečně vnímají jako pěknou mladou ženu, a zvykla jsem si na to, že mi skládají poklony,“ popsala důležité období ve svém životě.

Poznala pravou lásku

Co se týče mužů, tak ani pak s nimi neměla dobré zkušenosti. Sama na vlastní kůži nakonec poznala, jak láska vypadá. Na začátku vše vypadalo úžasně, časem se to postupně prý rozplynulo.

Řeč je o manželství s jejím životním partnerem Zdeňkem Tomanem (60), generálním ředitelem velké firmy. S ním zplodila dceru Kateřinu (19). Od jejího narození šlo s nimi vše z kopce. Na řadu přišel rozvod, což ani pro jednoho nebylo nic příjemného.

„Svatba byla příjemnější,“ konstatoval Zdeněk. Ani jeden se nechtěl vzdát svého majetku ani společných peněz, kterých nebylo málo. V době rozvodu našla útěchu u svého manažera a dobrého přítele Petera Kovarčíka (†61). I s ním ale neměla pořád dobré vztahy. Dokonce ji i veřejně urazil. Po její žalobě se pak musel veřejně omluvit.

Hledala si jen bohaté muže

To, že si herečka hledala jen bohaté chlapy, není žádným tajemstvím. Dalším mužem, který žil po boku atraktivní herečky, byl slovenský multimilionář a politik Boris Kollár (55). Ani s ním jí to nedopadlo, což si hned vynahradila vztahem s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (51).

Na podzim minulého roku se spekulovalo o tom, že Brožová tají vztah opět se slovenským podnikatelem, jenž měl být taktéž milionářem. Jeho jméno se ale nepodařilo zjistit.

Údajně spolu měli několikrát letět i na dovolenou k moři, čímž se sama chlubila na sociálních sítích.  Jenže ani tento vztah jí prý nevyšel. ,,Je už zase sama, svěřila se mi,“ prozradila její nejlepší kamarádka. Ani po finanční stránce se jí nejspíš nedaří.

Před časem skončila v seriálu Sestřičky Modrý kód, kde měla malou roli, což jí prý moc nevynášelo a nevyplatilo se jí to. Nejspíš spoléhala na to, že se o finanční stránku postará její nový objev. Teď prý škemrá o roli ve Slunečné.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden