Staré dobré časy

Herectví a láska, to byly léky na její zlomenou dětskou duši

Staré dobré časy

Všechna svá trápení bere jako dar, jako cennou zkušenost, která z ní udělala lepšího člověka.

Věčně dobře naladěná a s báječným smyslem pro humor. Tak diváci znají Naďu Konvalinkovou (71). Je přitom dobře známo že jedna z předních dam českého herectví prožila velmi těžké dětství a ani její dospívání rozhodně nebylo žádná idylka.

Není divu, že se všichni ptají, kde se v ní bere ten nezdolný optimismus, laskavost, smysl pro humor a schopnost odpouštět. Vždyť právě ona by měla nejméně sto a jeden důvodů naříkat na nelítostný osud. To ale Naďa Konvalinková ze zásady nedělá.

Všechna svá trápení bere jako dar, jako cennou zkušenost, která z ní udělala lepšího člověka. A o muži, za kterého byla dlouhé roky provdaná, a který ji pořádně potrápil, hovoří jako o rytíři v zářivé zbroji. Jako o člověku, který jí vynahradil

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden