Můj čas na kafíčko

Hezké vlasy a pleť pomocí AVOKÁDA

I když je toto zelené ovoce velice chutné a rozhodně nezkazí žádný kulinářský recept, tak věřte, že mnohem užitečnější je v kosmetice.

Můžete z něj vyrobit zázračnou masku na vlasy či na obličej. Obsahuje veliké množství vitaminů a minerálů. Vaši hřívu dokáže zregenerovat nebo jí dodat větší objem a obličej zase zbaví drobných začínajících vrásek.

Zázračné tipy pro vaši krásu za pár kaček.

Elixír pro pleť

Zralou půlku avokáda rozmačkejte vidličkou na hladkou kaši, tu potom pečlivě naneste na pleť a nechte ji působit 10 až 20 minut. Poté ji smyjte vlažnou vodou.

Zjemnění vrásek

Zelený zázrak rozmačkejte a přidejte k němu lžičku medu. Vzniklou pastu naneste na obličej a nechte působit 15 až 20 minut. Poté opláchněte teplou vodou.

Regenerační maska

Rozmačkejte celé zralé avokádo a smíchejte ho s lžící extra panenského olivového oleje. Směs vmasírujte do vlasové pokožky i do vlasů. Nechte působit aspoň 20 minut a poté klasickým způsobem umyjte vlasy.

Objem dělá dojem

Exotický plod rozmačkejte na kaši, přidejte 2 lžičky medu a vše zakápněte olivovým olejem. Hmotu naneste na navlhčené vlasy a nechte působit 30 minut. Vymyjte a následně umyjte vlasy klasickým způsobem a nechte je přirozeně proschnout.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden