Můj čas na kafíčko

Historie se opakuje. Hrozí rozvod?

Vévodkyně ze Sussexu Kate Middleton (37) a princ William (36) procházejí krizí a vypadá to, že se blíží krach jejich manželství. Prý je v tom nevěra prince Williama s modelkou a markýzou Rose Hanbury (35).

Princ je pranýřován a z vévodkyně se stala oběť, která se bojí o své postavení. Královská rodina se postaví na stranu prince. Stejně jako v případě Charlese (70) a princezny Diany (†36). Kate si prý najala tým nejlepších právníků.

Celé to začalo nevinně. Na večírku měl princ William dorážet na Rose, která se nebránila. Očitý svědek vše vyzradil, a zpráva se dostala do tisku. Když to Kate zjistila, letitou kamarádku vyškrtla ze života.

Králova neví, jestli dřív zachraňovat jejich vztah nebo oslavovat narození synka prince Harryho (34) a vévodkyně Megan (37). Opravdu se rozejdou, nebo se usmíří?. (36) procházejí krizí a vypadá to, že se blíží krach jejich manželství. Prý je v tom nevěra prince Williama s modelkou a markýzou Rose Hanbury (35). Princ je pranýřován a z vévodkyně se stala oběť, která se bojí o své postavení. Královská rodina se postaví na stranu prince. Stejně jako v případě Charlese (70) a princezny Diany (†36). Kate si prý najala tým nejlepších právníků. Celé to začalo nevinně. Na večírku měl princ William dorážet na Rose, která se nebránila. Očitý svědek vše vyzradil, a zpráva se dostala do tisku. Když to Kate zjistila, letitou kamarádku vyškrtla ze života. Králova neví, jestli dřív zachraňovat jejich vztah nebo oslavovat narození synka prince Harryho (34) a vévodkyně Megan (37). Opravdu se rozejdou, nebo se usmíří?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden