Moje chvilka pohody

Hlasy v hlavě mi ukazují směr

Jednoho dne jsem začala slyšet hlasy kolem sebe. Přikládala jsem to tomu, že jsem přepracovaná a už blouzním.

Nakonec se to už nedalo vydržet, a proto jsem absolvovala několik vyšetření, která však prokázala, že jsem v pořádku. Tak jsem se obrátila na esoteričku.

Stále ve stresu

Pracuji na vysoké manažerské pozici. Je kolem toho hodně práce, nespočet schůzek a mnoho stresových situací. Poslední rok jsem fungovala skoro nepřetržitě. Spala jsem jen pár hodin denně. Moje hlava neměla čas na odpočinek.

Začátek šílenství?

Celé to začalo nenápadně. Občas jsem zničehonic zaslechla hlasy v místnosti, kde jsem byla sama. Nepanikařila jsem, jen jsem si šla obličej opláchnout studenou vodou. Hlasy na chvíli utichly. Nejdříve to bylo jednou denně a jen na krátký okamžik.

Sama sobě jsem si slibovala, že polevím a začnu více odpočívat. Nikdy se tak ale nestalo. Další den jsem jela ještě na vyšší obrátky. Intenzita hlasů sílila. Už to bylo trochu děsivé.

Kolečko u lékařů

Doma u večeře si manžel všiml, že odpovídám do prázdna. Lekl se natolik, že jsem mu řekla, co se mi poslední dobou děje. Měl známého doktora – psychiatra. Navštívila jsem ho. Ten ale nevyhodnotil, že bych byla blázen nebo nějak duševně narušená.

Jenže můj stav se zhoršoval. Manžel mě donutil podstoupit neurologické vyšetření. Měl teorii, že to bude určitě schizofrenie nebo nějaká jiná porucha. Jenže ani vyšetření nic neprokázalo. Nevěděl si se mnou rady a já už vůbec ne. Nedokázala jsem rozlišovat skutečné hlasy od těch v mé hlavě.

Alternativní cesta

Našla jsem si esoteričku, která by mi mohla pomoci. Tvrdila, že jsem velmi citlivá na to, abych časem mohla vnímat přechody jiné dimenze do našeho prostoru. Doporučila mi, abych si nejprve vyčistila přírodní kúrou organismus od odpadních látek. Bylo to nutné pro lepší vnímání.

Postupně mi naordinovala meditace, které skutečně zabíraly. Moje podvědomí začalo fungovat na zcela jiné úrovni. Tato cesta mi otevřela bránu do světa, o kterém mnoho z nás nemá tušení.

Využívám je ve svůj prospěch

Můj dosavadní život se zcela změnil. Přestala jsem na věcech lpít. Dala jsem výpověď v práci. Udělala jsem si kurz jógy a živím se jako cvičitelka. Také jsem se začala věnovat reiki, k němuž mě přivedla právě esoterička.

Dnes, když slyším hlas, snažím se navázat kontakt. Právě meditace je velkým pomocníkem. Čím více se snažím své tělo pročistit, tím více vidím to, co mi léta unikalo.

Nový pohled na život

Nelituji svého rozhodnutí. Moje hodnoty jsou nyní zcela jinak poskládané. Bohužel, stálo mě to manželství. Manžel chtěl, abych brala léky, ale já svoje podvědomí nechtěla umlčet. Vidět svého anděla, který byl se mnou od mého narození, to je něco krásného.

Pokud si teď říkáte, že to není pravda, mýlíte se. Možná je váš anděl právě nyní vedle vás a vy ho můžete kdykoliv požádat o pomoc. Jen se musíte přestat bát.

Diana P. (56), jižní Čechy

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden