Můj kousek štěstí

Hlava plná smělých plánů

Jak ze dna?

Celý národ se strachuje o nejstarší dceru Karla Gotta (†80). Už kvůli němu bychom si všichni přáli, aby se Dominika Gottová (48) dala do pořádku.

Bylo to totiž i Mistrovo velké přání. Také on ji varoval před nadměrnou konzumací alkoholu a v neposlední řadě nebyl nakloněn jejímu stěhování do Finska, o podivném manželství ani nemluvě.

Kdy už konečně dostane Dominika rozum – tak zní otázka číslo jedna. A dostat rozum by znamenalo neprodleně se rozvést s finským přízrakem Timem Tolkkim (55), který ji ničí už dlouhé roky, usadit se v rodné zemi, sehnat si tu práci a udělat velkou tečku za popíjením alkoholických nápojů.

Jenom to ne!

Bohužel, Dominika přes veškeré dobré rady dělá opak. Změnit barvu vlasů, což učinila, bohužel nestačí. Po krátkém rozloučení s tatínkem, jemuž přinesla na hřbitov Malvazinky kytici tulipánů, následoval kvapný odlet do Helsinek.

„Že bych zůstala v Česku? Ježíšmarjá, jenom to ne!“ odmítá byť jen pomyšlení, že by tu měla zůstat natrvalo, ač to ještě nedávno plánovala, stejně jako hovořila o nutnosti ukončit manželství s Timem. Ale všechno je jinak.

Hory doly

„Chci zůstat tam, kde jsem teď s manželem. Protože je to jako za starých dobrých časů,“ vysvětluje Mistrova dcera, proč se rozhodla vrátit se na sever. Její divoký kytarista jí rozmluvil úmysl rozvést se a nasliboval hory doly – a bláhová Dominika mu potisící uvěřila.

Dojalo ji, že ji nenechal o Vánocích samotnou a přiletěl až z Mexika, kde několik měsíců řádil, sváděl ženy a půjčoval si peníze. Zvláštní, že budoucnost po boku po uši zadluženého, psychicky nemocného hudebníka Dominiku neleká. Navíc se raduje z možnosti bydlet v sociálním bytě a pobírat podporu.

Pít nepřestane

Má i další plány do budoucna, překvapivě se rozhodla nepřestat pít. „Nebudu předstírat před národem nějaké divadýlko, že budu pít až do svého skonání jenom vodu nebo Coca-Colu,“ naznačuje, že závislost je silnější.

Zvažuje i kariéru zpěvačky. Představila píseň Pro tebe, v níž recituje a Ital Gabriel Grillotti (61) tu francouzsky zpívá. Song vyvolal rozporuplné reakce, hudební kritici obraceli oči v sloup.

„Ať to ti, kterým se to nelíbí, neposlouchají. Existuje spousta jiné muziky,“ míní Gottová s tím, že by se další podobné spolupráci nebránila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden