Můj kousek štěstí

Hlavně ať nezůstane na ocet

Už to začíná vypadat, že se Inna bude muset poohlédnout po chlapovi, který je fakt od Berouna....

Inna Puhajková (36) se chlubí krásnou figurou. Není divu, vypadá skutečně jako antická bohyně, leč sportovci, kteří o ni ve velkém projevovali zájem, jí štěstí nepřinesli.

Neoženil se s ní ani Jaromír Jágr (50), s nímž chodila šest let, ba ani fotbalista Petr Tlustý (36), její další vážná známost. Žili spolu pět let, nastěhovali se do luxusního bytu, nicméně plátcem hypotéky byl pouze fotbalista, a tak odtud krásná sportovní moderátorka odešla jen s kufříkem.

Tlustý dal před půvabnou tmavovláskou přednost fotbalu, věnoval se jen kopání do mičudy a chudinku krasavici Innu Puhajkovou (36) nechával často samotnou. No řekněte, koho by to bavilo?

Poté jí do života vstoupil další chlapík, manažer Jiří Rákosník. Ten ji vozí na exotická místa, třeba do Jordánska, na to tedy kuráž má, ale k oltáři si s ní podle všeho stále netroufá.

Co je tudíž bývalé modelce a stále velké krásce platné, že má figuru jako vysoustruhovanou a hrdě ji ukazuje národu i světu, když jí její milenec nesplnil dávný sen o romantické svatbě v bílých krajkách?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden