Moje šťastná hvězda

Hledá chlapa! Jaký má být?

Šest let po smrti manžela Ivo Pavlíka (†84) je oficiálně sama. Heidi Janků (61) se prý nechce vázat, ale kdyby přišel ten pravý...


Zpěvačka tvrdí, že u ní má každý muž šanci. Přesto se Heidi Janků (61) neváže jen na jednoho, neodmítne prakticky žádné pozvání na rande. Užívá si to, že má stále dokonalou postavu a chlapi na ni zkrátka pořád letí. Přesto, kdyby přišel pan Dokonalý, opravdovému vztahu se určitě nebrání.


„Nemusí být tak krásný, když z něj vyzařuje něco, co má energii, to je prostě krása. A chci, aby byl charismatický,“ popsala svého ideálního partnera s tím, že má raději tmavší typy. Pravda ale je, že její zesnulý manžel Ivo Pavlík (†84) nastavil laťku hodně vysoko, těžko ji někdo překoná. Byl pro ni dokonalý.


Manžela celou dobu milovala vroucně a vášnivě.

Hlavně aby byl normální

Na žádné seznamce Janků není, muži ji ale najdou na sociálních sítích. Tam ji také velmi často oslovují. Svým způsobem je to ale pro ně minus. Zpěvačka se totiž nechala slyšet, že by dala přednost tomu, koho potká někde na ulici.

„Musel by být milý a umět o mě zabojovat. Třeba by mi přinesl kytičku. Prostě aby byl takový normální,“ zasnila se. Zdá se tedy, že šanci má pravdu téměř každý, kdo to s ní bude umět.

Zvládl by její životní styl?

Je tu ale i druhá stránka Janků, ta mnohem méně romantická, neklidná a hodně „do světa“. Říká se o ní, že je opravdová divoška, která vůbec nemá problém například tancovat v baru na stole nebo se celé noci bavit. I tohle by tedy její případný partner musel alespoň částečně tolerovat. Je otázka, jestli by s ní dokázal držet krok.

A zda by ona byla ochotna se takového stylu života vzdát, protože to vypadá, že jí momentálně perfektně vyhovuje. V redakci jsme se ale shodli, že jestli zpěvačka najde někoho, kdo ji opravdu zaujme, ze svého tempa ráda sleví. Jen musí být minimálně stejný jako Pavlík.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden