Můj kousek štěstí

Hledá lásku mezi miliardáři?

Zdá se, že konečně překonala smutek a je připravena na nový vztah.

Po smrti milovaného manžela se Ivana Gottová (46) stáhla do ústraní, oblékala zpravidla černý šat a s úctou pečovala o odkaz národem zbožňovaného „zlatého slavíka“.

Svůj smutek umí nosit se ctí, avšak už je to více než dva roky, co Karel Gott (†80) odešel, není už tedy na čase, odložit žal a začít znovu žít, třeba i najít novou lásku? Možná, že právě to si nyní uvědomila i samotná Ivana Gottová (46).

Rodinný přítel

Zamilovat se znovu poté, co její srdce řadu let patřilo právě „mistrovi“, jistě není snadné. „Karel byl láska mého života a na tom se už nikdy nic nezmění,“ nechala se dojemně slyšet vdova. Díky životu po boku legendárního zpěváka to budoucí nápadníci nemají lehké.

Také Leon Tsoukernik rozhodně nemá hluboko do kapsy.

Ivana se totiž pohybuje ve společnosti vlivných mužů a zdá se, že právě u nich často nachází oporu. Na slovenské premiéře filmu Karel jí měl kupříkladu dělat garde papírenský magnát Milan Fiľo (54).

Miliardář, který se řadí k nejbohatším Slovákům, je rodinným přítelem Gottových a jako takový je jistě vdově rád nablízku. A není sám. Nedávno se objevila ve společnosti po boku dalšího muže, dalšího miliardáře. A není jím nikdo neznámý.

Další boháč

Doprovod Ivaně na narozeninovou oslavu muzikanta Karla Vágnera (80), dle všeho, dělal známý majitel kasina Leon Tsoukernik (48). Měl to být právě on, u koho našla s dcerami azyl poté, co v říjnu roku 2019 zemřel její manžel a vilu na Bertramce na několik dní obklopila média, truchlící fanoušci a záplavy svíček.

V těžkých chvílích jí byl oporou, a zdá se, že tak to i zůstává. Zda se opravdu jedná jen o blízkého a starostlivého rodinného přítele, nebo v náruči bohatého podnikatele slavná bohatá vdova opět zahořela láskou, ukáže pouze čas. Křičet do světa takovou informaci jistě ani jeden z nich nebude.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden