Moje šťastná hvězda

Hledá Kateřina Brožová lásku, nebo sponzora?

Dcera jí pomalu utíká z domova a čas o samotě prý trávit nehodlá. S hledáním toho pravého to však bude oříšek.

Všechny její partnery spojovalo bohatství a vliv. Teď by KATEŘINA BROŽOVÁ (55) chtěla najít opravdovou lásku, ale stále se jí to nedaří. V čem je problém?


Herečka Kateřina Brožová (55), známá ze seriálu Sestřičky Modrý kód, se nedávno nechala slyšet, že dávno nehledá bohatého partnera, ale chce pravou lásku. Jen těžko se tomu ale dá věřit.  Stačí se totiž podívat na seznam jejích partnerů či milenců z posledních let!


Peníze v hlavní roli


Podle jejích známých je to však jen póza, protože by si přála pravý opak. Pohled na seznam jejích exmilenců ale obyčejným chlapům nahání hrůzu.


Slovenský miliardář Boris Kollár (57), již zesnulý milionář Peter Kovarčík (†61) nebo úspěšný podnikatel Zdeněk Toman (61) či mediální magnát Jaromír Soukup (53). Jen těžko by mezi ně zapadlo jméno nějakého hodného, ale chudého Pepy Nováka ze sousední vsi.


S mediálním magnátem vydržela šest let.

Nemůže mu přijít na jméno

Právě Soukup by její poslední velkou známou láskou. Od rozchodu mu ale nemůže přijít na jméno hlavně proto, že se moderátor a podnikatel chlubí okázalou láskou k modelce Agátě Hanychové (37). S Brožovou podle všeho nic takového nikdy neprožíval a ona se kvůli tomu má cítit podvedená a zhrzená.

Otázka je, kde ale Kateřina vůbec může potkat chlapa, který by jí vyhovoval. Ať se v minulosti k mužům chovala jakkoli, pravdou také je, že je velmi ceněná trofej, se kterou by se rád pochlubil kdekdo. Takže má svým způsobem pravdu, když říká, že nechce být znovu zraněná city, které nejsou opravdové.

Nečeká ji nic lehkého

Možná by to mohla vyřešit některým kolegou z branže. Často se spekulovalo, že má velmi blízko k Markovi Vašutovi (62). Naposledy loni, když se na něj vrhala na tiskové konferenci k muzikálu Noc na Karlštejně. Hovořilo se i o náklonnosti k Romanu Vojtkovi (50), který je však zadaný a zřejmě na tom nehodlá nic měnit.

Po krachu jejich vztahu se o ní milionář nevyjadřoval zrovna lichotivě.

Mužům má stále co nabídnout

Pro Brožovou každopádně není nic ztraceno. Na svůj věk vypadá skvěle, a pokud s budoucím partnerem překonají problém s důvěrou, může si ke svému štěstí dojít. Jen mu bude muset náležitě dokázat, že jeho peněženka není hlavním předpokladem fungujícího vztahu a že má opravdu jiné priority.

Vtipně to kdysi vystihl známý herec Sagvan Tofi (58). V době, kdy policii utíkal Radovan Krejčíř (54), herec prohlásil, ať dají Kateřině Brožové (55) čichnout k jeho peněžence, že ho určitě vystopuje. A podobné informace o ní kolují dodnes a možná právě to ji ztěžuje hledání osudového partnera.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden