Moje sladké tajemství

Hledá milostné povyražení?

Po 25 letech zatoužila po změně muže?

Kdo poslední dobou zahlédl v televizi nebo na sociálních sítích herečku Danu Morávkovou (50), musel si všimnout změny, kterou prošel její vzhled. Herečka má prodloužené vlasy, které si ještě nechala o hodně zesvětlit.

V obličeji jako by omládla a vůbec nikdo by jí nehádal padesátku, kterou nedávno oslavila. Září jako sluníčko, je samý úsměv, až si mnozí jistě pomyslí, co za tím vězí. Že by se takto krášlila pro svého manžela Petra Maláska (57)?

Vzácné chvíle, kdy spolu výletují.

Takovou proměnu hudebník těžko ocení, když herečka málem tvrdí, že by se mu líbila i v pytli od brambor. Nedávno také tvrdila, že od dob, kdy hrála v Rodinných poutech, dostává spoustu zpráv s žádostí o sex. Jestli na ně odpovídá, samozřejmě neprozradila.

Vládne u nich nuda?

Je možné, že po pětadvaceti letech manželství chtěla trochu upoutat pozornost. Pravděpodobné ale je, že má políčeno na nějakého chlapa. Přestože Morávková v rozhovorech neustále manžela vychvaluje, málokdo jí pohádky o dokonalém manželství věří.

Údajně se nikdy nehádají, ani jeden nežárlí a vůbec jim nevadí, když se nějaký čas nevídají. I kdyby na tom bylo něco pravdy, tohle spíš ukazuje na nezájem než láskyplný vztah.

Proto se možná Morávková vrhla do péče estetických klinik a chce si ještě něco užít, minimálně komplimenty od mužů. Malásek je jako umělec neustále hlavou v oblacích.

Praktické věci neřeší, často se zavírá v pracovně, a tak Morávkové nezbývá nic jiného, než že se zabaví sama. Třeba tráví čas s kolegy z práce nebo jde s kamarádkami na kafe. Jen aby za čas nehledala útěchu i u kolegů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden