Moje sladké tajemství

Hledá si milence?

Dračice se v ní nezapře, ani když je dvojnásobnou maminkou.

Aneta Krejčíková (31), známá hlavně ze seriálu Ulice nebo také Rapl, má s přítelem Ondřejem Rančákem (36) dvě děti, syna Bena (4) a dceru Antonii (2). Po potomcích prý předtím moc netoužila, prý nešli moc dohromady s jejím divokým životním stylem. Mateřství si sice naplno užívá, své děti bezmezně miluje, ale její povaha dračice v ní pořád dřímá.

Je velmi otevřená, a to ať jde o ukazování jejího odhaleného těla, nebo sdílení témat s veřejností, do kterých se jen tak někdo nepustí. Aneta (31) se nebála popsat podrobnosti svého domácího porodu do vody. Před ním chodila na kurzy hypnoporodu, aby vše proběhlo v pořádku, a všechno sdílela se svými fanoušky.

Dvojnásobná mamina dvou malých dětí.

I to, jak po porodu snědla kousek placenty a zbytek si nechala usušit. Neobvyklý přístup k některým věcem ji sice zlidšťuje a není tím nadčlověkem, za jaké herce máme, ovšem není těch intimností až příliš? Proč si vůbec víc nehájí soukromí?

Až moc provokuje

Dalším jejím intimním příspěvkem pro veřejnost bylo téma posilování pánevního dna, ke kterému ji dovedl její přítel Ondřej (36), který se živí jako sportovec.

Aneta si libuje, posilování pánevního dna funguje prý nejen jako prevence proti inkontinenci nebo na posílení ochablých svalů, ale významně zvyšuje prožitky při milování, jak se sama svěřila.

Dala mu dvě děti, a sama marně čeká na snubák.

Svatba nebude?

V podstatě by se zdálo, že jim to klape, ale i když s přítelem mají už dvě děti, on se na svatbu pořád netváří. Může ho snad odrazovat Anetina nespoutaná povaha a chtěl by raději ženu, která se víc drží zkrátka a nevyštěbetá vše, co spolu doma sdílí?

Někteří se ptají, jestli Aneta svými výroky o tom, jak trénuje intimní oblast, a dráždivými fotkami nevábí někoho, kdo by v budoucnu před ní poklekl a chtěl by ji za ženu se vším všudy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden