Můj čas na kafíčko

Hlídá Gottův odkaz a vydělává na něm

Můj čas na kafíčko

Vydala velkou knihu, nechala o manželovi natočit dokument. Co má vdova po velkém zpěvákovi v plánu teď? Po odkazu zbývá ohlídat pro dcery jeho peníze.

Podzim byl ve znamení připomínky památky Karla Gotta (†80) tak vydatné jako dosud nikdy. Na pultech se objevila výpravná kniha, do kin přišel dokument Karel. Zatímco v cizině se takových věcí chopí profesionální manažeři, u nás měla vše pod palcem vdova Ivana Gottová (45).

Pokud byste nevěděli, jak se píše vyznání do nebe, tak dnes k tomu nepotřebujete letadlo a práškovací emulzi, stačí k tomu Instagram. Dva roky po smrti svého manžela Karla Gotta (†80) mu tak poslala poměrně dlouhý vzkaz o tom, že jejich dcery už jsou slečny, že jeho odchod stále bolí, a poděkování za to, že tu byl a co všechno ji naučil.

„Zastával ses mě, když mě někteří kritizovali. Byl jsi můj rytíř, který bojoval za pravdu a spravedlnost, i když někdy marně,“ píše se v dojemném prohlášení.

Při všem smutku z výročí Mistrova úmrtí nelze neocenit, jak příhodně tak vdova Ivana Gottová (45) podpořila premiéru všeobjímajícího filmového dokumentu Karel, na kterou týden po „vyznání“ přišel do Lucerny snad každý, kdo v českém showbusinessu někdy něco znamenal, a zbytek doplnili ti, co

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden