Můj čas na kafíčko

Hned po porodu chce Kaňoková další dítě?

Neuběhlo ani pár měsíců, a herečce ze seriálu Zlatá labuť Beátě Kaňokové (35) začíná chybět těhotenství.


„Já věděla, že mi to bříško bude chybět, to je strašný,“ svěřila se svým sledujícím na sociálních sítích. Mohla to být jen nostalgie, ale co když tím herečka chtěla dát svému partnerovi, kameramanovi Tomáši Kotasovi (36), najevo, že by se brzy chtěla stát znovu maminkou?


Cítí, že je to ten pravý


Říká se, že je do něj zamilovaná, jako nikdy do žádného muže nebyla. Vnímá ho jako svého pana Božského, kterého jí osud přihrál do cesty za odměnu a možná jako malou kompenzaci za smutek, který prožila ve vztahu předchozím.


Kaňoková byla několik let partnerkou herce Tomáše Havlínka (31), kterému porodila i dceru Juditu (4). Ačkoli to ale vypadalo, že dojde na romantickou svatbu, nakonec se překvapivě rozešli.


Tomáš Kotas (36).

Fungují jako skvělí rodiče

S Havlínkem se naštěstí dokázali dohodnout a v péči o dceru se střídají. Herci v tom pomáhá také jeho stávající partnerka, kterou je herečka ze seriálu Táta v nesnázích Agáta Kryštůfková (31).

Není čas ztrácet čas

V životě Beáty Kaňokové je tak momentálně vše v naprostém pořádku, a možná i proto cítí, že by bylo hezké mít dvě děti věkově blízko sebe. Těžko ale říct, co jí na to doma říká její přítel. Přece jenom jsou spolu stále krátce a možná mu tenhle nátlak nebude dělat dobře.

Aby ho tak ještě od sebe neodehnala do náruče jiné ženy. Kotas je fešák a říká se o něm, že ženy přitahuje jako magnet. Navíc jich má kolem sebe jako kameraman opravdu hodně.

Cítí i on, že je jeho osudovou ženou?

Snad má ale oči jen pro Beátu Kaňokovou a nehlodají v něm myšlenky na to, že by ji měl někdy v budoucnu vyměnit za jinou. Byla by to navíc i škoda, jsou krásný pár a dovedeme si snadno představit, že by se jednou i vzali.

Ostatně spekulovalo se už několikrát, že si Tomáš Kotas v hlavě pohrává s myšlenkou, že by herečku  Beátu Kaňokovou požádal o ruku. Tak uvidíme, jak to nakonec dopadne a kdy případně dojde k dalšímu velkému posunu v jejich dosud tak láskyplném vztahu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden