Můj čas na kafíčko

Hned s první písničkou si Cher a Sonny získali nesmrtelnou slávu!

Můj čas na kafíčko

Jeho nevěry snášela dost dlouho, ale po devíti letech jí došla trpělivost!

Bok po boku se jeden čas stali největšími americkými hvězdami. Zpěvačka Cher (74) a její manžel Bono (†62) to ale v soukromí nezvládli.

Jako Sonny (†62) a Cher (74) okouzlili hudební svět v 60. a 70. letech, podle jejich skutečných jmen byste je ale těžko poznali. Cher se narodila jako Cherilyn Sarkasian, s arménskou a indiánskou krví v žilách po předcích. Sonny se ve skutečnosti jmenoval Salvatore Philip Bono a byl nejmladší ze tří sourozenců - měl dvě starší sestry. Svoji přezdívku získal už v dětství, oslovovala ho tak matka.

V šestnácti utekla z domova

Už jako malý se Sonny rozhodl, že prorazí v oblasti hudby. V době dospívání začal psát písničky. První profesionální nahrávku udělal, když mu bylo šestnáct. Začal sice chodit na střední školu, ale tu nedokončil, dal přednost budoucí kariéře. Než se mu podařilo hudbou se živit, dělal všechno možné: číšníka, řidiče kamiónu nebo řeznického pomocníka. Začalo se mu dařit. Oženil se už v devatenácti letech a se svojí první ženou měl dceru. Rozvedli se v roce 1962. Další ženou jeho života se stala právě Cher. Ta za sebou neměla zrovna šťastné dětství. Otec pobýval totiž často ve vězení a matka střídala partnery. Na krátký čas se budoucí hvězda dokonce ocitla v sirotčinci. Cher utíkala z domova a když jí bylo šestnáct, opustila rodinu definitivně. Stejně jako Sonny byla rozhodnutá prosadit se v showbyznysu. Na to je v Americe nejlepším místem Los Angeles. Cher si tu vydělávala jako tanečnice v nočních klubech a doufala, že potká někoho, kdo jí

Zbývá vám 56% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden