Můj kousek štěstí

Hodí Ondřeje konečně za hlavu?

Uzávěrka castingu ještě nepadla, no tak chlapi, přece nenecháte tuhle překrásnou dámu na ocet...

Poté, co vzalo zasvé manželství modelky a hudebníka, dlouhonohá kráska začíná slavit. Manžela vyškrtla nekompromisně nejen ze života, ale konečně i z občanky. A co dál?

Dovolil si hodně a nemůže mu to jen tak projít! Tímto heslem se zřejmě řídí Taťána Kuchařová (34), o níž se od konce minulého roku píše zejména v souvislosti s rozvodem s muzikatem Ondřejem Gregorem Brzobohatým (39).

V manželství už jim to údajně neklapalo nějakou dobu, ovšem poté, co se provalilo, že Ondřej nezahálí a vrhá se do nových vztahů, se Taťána snaží nekompromisně odstřihnout od všeho, co s jejím manželstvím mělo co dočinění. Manželství je údajně oficiálně rozvedeno už od března.

Ovšem jen rozvod rozčílené blondýnce evidentně nestačí. Vzhledem k tomu, že si v roce 2016 slíbili lásku a věrnost v kostele, usiluje nyní ještě o anulaci církevního sňatku. To však není jednoduché.

„Samozřejmě se musí uvést konkrétní závažné důvody, které mám,“ vysvětluje modelka. A je jasné, že tím zásadním důvodem je především fakt, že už se svým bývalým manželem nechce mít pranic společného. Samozřejmě ani příjmení, které už je také definitivně pryč.

Rozvod nestačí!

Dvě příjmení „Gregor Brzobohatá“, která přijala před lety z velké lásky ke svému muži, by měla mít nyní už vyškrtnuta i z občanského průkazu. Ten jí tak nyní zdobí už zase její dívčí jméno „Kuchařová“. Z čehož má neskrývanou radost, a zdá se, že si konečně začíná užívat nový život, coby krásná a svobodná.

Moravák?

Jak dlouho chce ale svobodnou zůstat? Nedávno dostala dotaz, zda už je připravena zase randit. Není to tak dlouho, co říkala, že se z krachu manželství ještě vzpamatovává, a přidala poučku, že zdravému člověku trvá obvykle 6–36 měsíců se ze životní změny vzpamatovat.

Nyní to ale vypadá, že už se pomalu, ale jistě začíná stavět zase na nohy a na dotaz ohledně randění odpověděla: „Právě probíhá casting! A začala jsem na Moravě.“ A jako důkaz místo slibů připojila fotografii, kde odpočívá na lehátku a zády k objektivu stojí neznámý muž.

Rozhodla se snad bývalá Miss World po nevydařeném vztahu s hudebníkem zkusit štěstí mimo uměleckou branži a začít si kupříkladu s majitelem nějaké pěkné moravské vinice? Zatím to vypadá, že na jih Moravy vyrazila spíše za prací, ale samozřejmě, proč nespojit příjemné s užitečným...

Nový vztah by Kuchařové jistě slušel a určitě by jí pomohl udělat si v hlavě za manželstvím přirozenou poslední tečku. To by si jistě přál i Brzobohatý, který září vedle moderátorky Daniely Písařovicové (43). Rozáří se brzy i zarputilá Taťána?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden