Můj kousek štěstí

Hodlá ji známý dabér ukecat?

Rozhodla se hrát s chlapy vlastní hru?

Musela konečně z pravdou ven. To, co bylo jasné už nějakou dobu každému soudnému člověku, potvrdila zpěvačka Lucie Vondráčková (42) slovy: „Někdy se to tak stane. Z lásky je přátelství. Zažili jste to? Pěkný čtvrtek všem!“

Jako by chtěla naznačit, ať už jí s tématem „Vojnar“ dají všichni pokoj. Na obzoru je totiž někdo jiný. Byla spatřena při poměrně důvěrném rozhovoru a následně dlouhé procházce noční Prahou, při které se velmi dobře bavila.

Smála se vtipům zkušeného dabéra a hlasového průvodce reality show Výměna manželek Gustava Bubníka (59). Možná ovšem, že v tu chvíli nebyla tak úplně v obraze, pokud jde o stav Bubníkova konta. Herec na něm má dle zjištění deníku Blesk několik exekucí a milionové dluhy.

Že by právě on byl pro matku dvou synů, která po rozvodu nabyla slušného jmění a stále pilně vydělává, tím pravým mužem, který vnese patřičné světlo do jejího života? Výřečný Bubník je možná schopen o své situaci hovořit v barvách pouze veselých a může blonďaté dámě vylíčit svou i její budoucnost zalitou sluncem, ale že by tahle zkušená žena sladkým řečem nalítla, tomu se uvěřit nechce.

Možná se jen rozhodla přijít po konci vztahu, který ji zklamal, na jiné myšlenky a za tímto účelem vzala zavděk i mužem ekonomicky neperspektivním, vždyť společná večeře v sushi baru za tu zábavu, dle svědků, očividně stála. Méně už se touhle dobou baví Petr Vojnar (46), který zklamaně říká, že byl vždy ke všem upřímný a otevřený.

„Ale v poslední době a speciálně v tomto případě mi to moc štěstí nepřineslo,“ dodává s hořkostí v hlase. Oba účastníci bývalého vztahu, kterému nedávalo mnoho lidí šanci už od jeho počátku, se k okolnostem rozchodu více nevyjadřují, takže o příčinách lze jen spekulovat. A Lucie, ta bude, jak víme, mlčet jako ryba...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden