Staré dobré časy

Hodně divoká láska Krasomily a Miroslava

Staré dobré časy

Král princezně zahýbal s fanynkami. Ona mu to vrátila s veterinářem.

Byl to tenkrát tak půvabný pár. Celá země fandila lásce Pyšné princezny Krasomily a krále Miroslava. Když ale spolu začali oficiálně chodit, vypuklo peklo. A nakonec spolu stejně nezůstali až do smrti. Proč?

Zasazovali spolu kytičky a tu další učili zpívat. V očích měli zapsáno, jak moc to mezi nimi jiskří. Jen ještě nebyl ideální čas na to, aby jejich románek praskl. Důvod? Princ Miroslav byl v té době ženatý s herečkou Sašou Myškovou. A princezna Krasomila teprve před pár měsíci řekla své ano básníkovi a dramatikovi Pavlu Kohoutovi.

Vysoké podpatky? Vyzývavá rtěnka? Fuj!

Je fakt, že Alenin manžel byl v té době velmi silně zamilovaný do strany. A opravdu nelibě nesl její buržoazní výstřelky, jako bylo kupříkladu nošení bot na vysokém podpatku nebo to, že používala nestydatě barevnou rtěnku. A hned po svatbě se rozhodl, že na její převýchově

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden