Můj kousek štěstí

Holka Jaromíra Soukupa

Zahltí rebelka TV Barrandov svými vlastními pořady?

Mnohým ta informace připadala jako ten nejbizarnější fór, jaký kdy slyšeli, ovšem, jak se potvrdilo, není to žert, ale fakt.

Agáta Hanychová (37) tvoří pár s  Jaromírem Soukupem (53) z Televize Barrandov, postavou známou z většiny zdejších pořadů.

Jde za štěstím

Zůstávat delší čas sama, to není nic pro ni. Hanychová začátkem června přiznala rozchod se šarmantním doktorem a rychle rozhodila sítě ve snaze konečně do nich polapit „toho pravého“.

Zdálo se, že chirurg Andrej Nikov (39) přesně takovým úlovkem bude. Nicméně byli prý každý jiný, a tak je rozchod neminul. Nikdo snad nevěřil, že by poté byla Agáta bez partnera dlouho.

Ovšem, že už o dva týdny později vpluje do románku s jednou z nejkontroverznějších postav naší republiky, to by napadlo jen jedince s hodně bujnou fantazií. „Ano, máte správné informace, ale více se k tomu nebudeme vyjadřovat,“ potvrdila vztah s o šestnáct let starším mužem bývalá modelka a rázem si tak vysloužila titulní strany mnoha bulvárních plátků.

Když žil s Kateřinou Brožovou měla na jeho televizi svůj vlastní pořad i seriál.

Veřejnost se ptá: Jak se jen tihle dva mohli dát dohromady? Jiskra prý přeskočila během natáčení jednoho ze Soukupových pořadů a od té doby prý Hanychová září štěstím. Našla konečně chlapa dle svých představ?

Ovšem v jakém směru? Když před lety podnikatel žil s Kateřinou Brožovou (54) měla blondýna na jeho televizi svůj vlastní pořad, a dokonce i seriál.

Čeká snad Agáta, že tímto vztahem svou kariéru vyšvihne podobným způsobem? Nebo je to opravdu čistá a nezištná láska? Je toto konečně ten, jehož si zamilují i její děti?

Nový strejda

U Mii (4) a Kryšpína (10) prý zatím žádný z expartnerů nezabodoval. Udělá na ně „nový strejda“ Soukup lepší dojem než lékař, truhlář či kameraman, s nimiž maminka randila v poslední době? Netroufáme si hádat!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden