Můj kousek štěstí

Holky, na mě stejně nemáte!

Potvrzuje domněnku, že potřeba lásky se s touhou po přepychu nevylučuje

Dámou se žena nestává. Dámu má každá v sobě. Herečce Kateřině Brožové (54) stačí málo, aby ukázala, jak to v jejím případě je. Tak se vyřizují účty s potenciálními sokyněmi!

Nevinná letní koupačka v bazénu? Jak se to vezme... Krásná Kateřina Brožová (54) v gepardích plavkách obnažila svůj dekolt, dala vyniknout čarovným křivkám a napsala k té fotografii: „Léto doma na zahradě.“

Tak průzračně nevinná věta a tolik má v sobě ženské rafinovanosti! Třeba taková současná milenka jejího expřítele Jaromíra Soukupa (53), exmodelka a influencerka Agáta Hanychová (37) zuřivě zásobuje sociální sítě internetu fotkami i videi se svým nejnovějším úlovkem, mediálním magnátem.

Herečka naopak prokazuje, že se o sebe umí postarat sama a tvrdé práce se nebojí, kontruje snímkem, na kterém její usměvavá tvář a úžasné tělo promlouvá o spokojenosti, ke které není třeba dalších vět.

Skoro se zdá, že její výhrady k odsudkům, které ji označily za zlatokopku, jsou oprávněné. Brožová se stala divadelní producentkou a vede si dobře. Noc na Karlštejně plní sály.

Můžeme věřit také jejímu postoji ve stylu „bez chlapa se klidně obejdu“? Možná to byla právě poslední její zkušenost, která herečku varovala, že není opravdu bezpečné stát se onou pověstnou diamantovou jehlicí v kravatě bohatého muže.

Štěstí nenašla s Peterem Kovarčíkem (†61), slovenským miliardářem Borisem Kollárem (56) ani se zmiňovaným Soukupem. Zřejmě jí ve všech případech chybělo to podstatné. Láska.

A tak ji zatím vkládá třeba do svých koní. A do dcery Kateřiny Tomanové (20). Ovšem ideální stav to není. Její fotka má i druhý plán: Tady jsem, pánové! Vaše stále krásná a slavná Kateřina. To jen tak, kdyby něco...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden