Staré dobré časy

Holky z gymplu už jsou zase samy

Staré dobré časy

Do padesáti byl lovcem žen. Pak se z něj stal muž v domácnosti.

Měřil 195 centimetrů a kvůli artróze kyčle o centimetr míň. Jeho dlouhé ruce ještě prodloužil pár paliček. A na dlouhé vlasy lákal své milenky. Jmenoval se Vítězslav Vávra.

Jeho objevitelem se stal slavný kapelník Petr Hannig. V jeho kapele původně Víťa Vávra usedal za bicí. „Když k nám přišla Lenka Kořínková, nechal jsem ho zazpívat pár takových spíš jemnějších věcí,“ vzpomínal kapelník. Po šesti letech u Hanniga se v éteru objevila Dívka Gloria. Na československé popové scéně se objevila nová hvězda. Zpívající bubeník.

Měl mít přes 500 žen

Slávě se nevyhýbal. Dokázal propařit s kamarády celou noc a ten zbytek prožít v náručí žádostivých žen všeho věku. Na oslavě svých padesátin dokonce šokoval

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden