Můj kousek štěstí

Hon na dalšího partnera zahájen!

Pohledný realitní makléř, sympatický producent či potetovaný truhlář, i ti se řadí do zástupu partnerů, které Agáta Hanychová (36) vystřídala po rozvodu s hercem Jakubem Prachařem (38).

Teď se ze všech sil snaží sehnat za bývalého manžela co nejkvalitnější náhradu, ale zatím se zdá, že mu nikdo nesahá ani po kotníky. Jak jinak si vysvětlit fakt, že málokterý její vztah se přehoupne přes dobu tří měsíců.

To už těžko slepí. Zatímco ona by asi neváhala, Jakub by se k ní sotva vrátil.

Držel se dlouho

Jednomu se to přece jen podařilo, a zdálo se, že když přežil „zkušebku“, mohlo by to konečně vyjít. Řeč je o podnikateli Janu Loskotovi (36), který je zatím posledním Agátiným úlovkem. Jejich vztah vydržel dokonce čtyři měsíce a nejprve to vypadalo, že taková láska tady ještě nebyla.

Ačkoli, tak to v případě dcery Veroniky Žilkové (59) vypadá snad pokaždé. „Je to dospělej, zodpovědnej chlap. Normálně pracuje. Je to nezvyk, vlastně příjemná změna. I lépe vaří než já,“ pěla na Loskota modelka ódy ještě začátkem léta. Zkraje srpna už ale bylo všechno jinak a s rutinou sobě vlastní potvrdila, že ani tento vztah nevyšel.

V čem je problém?

Zástup jejích bývalých partnerů se tak rozšířil o dalšího člena a ona zůstala na ocet. Ovšem, jak Agátu známe, dlouho jí samota nevydrží. Hned po rozchodu vyrazila do Rakouska, zahnat smutek vodními sporty. Při té příležitosti se nechala zvěčnit, jak, jen tak mimochodem, leží na paddleboardu nahoře bez.

Jako by chtěla vyslat do světa zprávu „Pánové, tady už je zase volno!“. A té příležitosti někdo dříve, či později jistě využije. Hanychová ale tentokrát možná půjde do vztahu s větší rozvahou, sama totiž přiznala, že na rozchodech nese svůj podíl viny a je na čase se zklidnit.

„Snažím se zklidnit, hodně na sobě pracuju. Uvědomuju si, že jsem i já udělala chyby,“ přiznala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden