Můj kousek štěstí

Hon na Nedvěda! Dostane ho k oltáři?

Známe Pavlíka... „Poloital“, trochu horká hlava, a po ní do toho s rozběhem skočí!

Nemá flintu, ale ani ji nepotřebuje. Disponuje daleko rafinovanějšími zbraněmi, díky nimž svého blond milého dotlačí do svatební síně.

Vede lstivé řeči o svatbě – prý není v plánu. „Svatba nikdy nebyla a ani není na seznamu mých přání, takže o tom ani neuvažuji a ani neočekávám, že se to má stát,“ nechala se slyšet Dara Rolins (49). To jí ale nezbaštíme.

Pořádá na Pavla Nedvěda (49) hon, jehož součástí je oběť ukolébat právě řečmi typu, že se na veselku nemyslí. Ve skutečnosti jí má plnou hlavu. Jakživa se nevdávala, s otcem Laury (14), Matějem Homolou (49), žili na psí knížku.

A kráčet ve svatebních šatech po boku jednoho z nejslavnějších fotbalistů světa, multimilionáře – opravdu věříte, že to blondýnka neplánuje? V poslední době se jim daří být často spolu. Výlet do vinic Champagne vystřídal karlovarský filmový festival.

A právě tam se to stalo, to nejdůležitější. „Pavel mě přijel vyzvednout s tím, že je to jen hodinka do jeho rodné vesnice, která se jmenuje Skalná,“ pyšně oznamuje Rolins. Fotbalová ikona ji seznámila s rodiči.

Povídali si, grilovali a přespali tu. „Bylo to velmi příjemné, takže už se známe všichni se všemi,“ dodala šťastně. A jako každá pohádka, i tato si zaslouží na konci svatbu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden