Moje šťastná hvězda

Horoskop antického Řecka

Moje šťastná hvězda

Jaké je vaše znamení podle antické mytologie, která vychází z vlastností bohů?

I staří Řekové se řídili seskupením hvězd. Řecko je kolébkou civilizace, a tak se dá říct, že tento horoskop bude patřit k těm výstižnějším. Víte, který z antických řeckých bohů vládne právě vám a co to o vás vypovídá?

Ares

(21. 3. – 19. 4.)

Arés byl řeckým bohem války. Stejně jako on jste bojovní, vznětliví a rvete se za svoji pravdu až do poslední kapky krve. Velmi rozlišujete mezi ženským a mužským světem a máte silnou sexualitu. Žijete okamžikem, toužíte po výhře a jste odvážní. Na druhou stranu jednáte bez přemýšlení a často vás ovládá ego.

Afrodita

(20. 4. – 20. 5.)

Chrání vás bohyně lásky Afrodita, která popletla hlavu nejen bohům, ale i smrtelníkům. Do vínku vám propůjčuje okouzlující, avšak trochu lehkomyslnou povahu. Spoléháte se, že

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden