Můj čas na kafíčko

Horoskop podle Atlantidy

Atlanďané měli svůj horoskop, který měl 15 znamení podle jmen božstva. Nevycházel z pohybu Měsíce, ale řídil se dnem v měsíci narození. Bájná Atlantida láká i dnes svým magickým tajemstvím. Jaká jste vy, podle dne, kdy jste se narodila?

1. den Azr'hal:

Narodila jste se první den jakéhokoliv měsíce? Do věcí se často vrháte po hlavě, a když narazíte, pochopíte, že jste si měla všechno pořádně promyslet. Pak jste spontánní a impulzivní, zbožňujete výzvy a životní změny. Ve stereotypu doslova chřadnete.

2., 3. a 4. den Duirk'har:

Jste mírumilovná a snažíte se za každou cenu vyjít se všemi. Na prvním místě je pro vás vždy láska. Vaše sebevědomí je závislé na tom, co si o vás myslí ostatní. Musíte se ale naučit přestat naslouchat všemu, co vám radí ostatní a naučit se spoléhat na sebe.

5. a 6. den Ferz'oulh:

Žijete přítomným okamžikem a dokážete si užívat i malé radosti. Jste originální, osobitá a máte fantazii přímo na rozdávání. Jste systematická, cílevědomá, ale někdy i sobecká. Většinou až v druhé polovině života vás potkají výrazné kariérní úspěchy.

7. den Gal'aï:

Číslo sedm je spojeno se štěstím. Umíte bojovat za to, na čem vám záleží. Máte bystrou mysl a přirozené kouzlo, díky kterému vzbuzujete respekt a potřebu vás následovat. Pokud věci nevycházejí podle vašeho plánu, rozhodí vás to. Náhodě ale zkrátka neporučíte.

8., 9. a 10. den Jni'baël:

Šarm a styl z vás září na všechny strany ostatní o vás říkají, že jste krásná. Umíte flirtovat a až magicky přitahujete muže. Díky tomu se často vyvlečete i z problémů. Měla byste si dávat pozor na lehkomyslnost a povrchnost, která vám je často vyčítána.

11. den Klad'esh:

Máte mnohem starší duši, než kolik je vám let. Už v dětství víte, jakou cestou se máte v životě vydat. Jste zodpovědná, máte silnou vůli a jste zrozená být vůdcem. Neumíte dávat najevo emoce a tak často vlastní vinou ztrácíte lidi, na kterých vám záleží.

12., 13. a 14. den Mama'dhoul:

Umíte vždy přesně vystihnout okamžik, kdy něco správně říci. Celý život se vzděláváte a neustále vás žene touha po vědění. Nemáte problém dělat kompromisy a jste otevřená jiným názorům. Tolerance v práci i ve vztazích vám rozhodně nechybí.

15. a 16. den Perd'hur:

S vaším temperamentem jde také ruku v ruce impulzivita a občasné náznaky agrese. Jste vášnivá a hoří ve vás vnitřní oheň, který ani vy občas nedokážete zkrotit. Vaši výhodou je fantazie a kreativita. Té máte na rozdávání a to na vás všichni milují.

17. den Quest'hal:

To vás sice žene dopředu, ale u druhých díky tomu nejste moc oblíbená. Nikdy nejste úplně spokojená a vždy si najdete něco, na co si postěžovat. Jste puntičkářka, neumíte lichotit, ani lhát. Říkejte vše bez agrese a ironie a ostatní vás budou uznávat.

18. a 19. den Sark'houm:

Vaší předností je bystrost a empatie. Jste sebevědomá, ale škodí vám vaše ego. Máte nezávislou a svobodomyslnou povahu. Máte pocit, že nikdo, kromě vás, není schopen ocenit vaše kvality. Vaše posedlost sebou samou je někdy až k smíchu.

20., 21. a 22.den Ek'winax:

Dlouho nejste dlouho schopna vybrat si svoji životní cestu a správné rozhodnutí děláte až ve vyšším věku. Málokdy vydržíte jen na jednom místě, milujete cestování, přátele a zážitky. Pak investujete veškerou energii k tomu, abyste svého cíle dosáhla.

23., 24. a 25. den Vord'hak:

Máte sklon k léčitelským schopnostem, jste skromná, přátelská a vstřícná a za to vás okolí zbožňuje. Vyzařuje z vás vnitřní klid a harmonie, kterou přitahujete ostatní. V práci býváte spíš sólistka. Kolektiv vás ruší a nejraději pracujete sama.

26., 27. a 28. den Ysb'aal:

Málokdy si na něco stěžujete nebo pláčete. Pokud problém nejde vyřešit, mávnete rukou a jedete dál. Jste oblíbená pro váš nadhled a smysl pro humor. Máte optimistickou, avšak často cholerickou povahu. Musíte se naučit ovládat své výbuchy hněvu.

29. a 30. Den Za'our:

Nesnášíte zbabělost nebo podrazy. Často bojujete jako Zoro mstitel proti nespravedlnosti. Jste pozitivní, optimistická, máte silnou vůli a chcete v životě něčeho dosáhnout. Není třeba stát vždy proti celému světu. Braňte jen to, co je pro vás podstatné.

31. den Yri'birri:

Vaše melancholická duše vás nutí být jednou nohou v minulosti. Před realitou utíkáte často do iluzí. Jste uzavřenější a máte pár přátel, kteří by pro vás skočili do ohně. Přemýšlíte, co jste mohla udělat jinak nebo lépe, takže nevnímáte to, co se děje právě teď.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden