Moje šťastná hvězda

Horoskop podle Egypťanů

Moje šťastná hvězda

Egyptský horoskop dělil rok na 12 měsíců a každý ještě na 3 části. Vlivy antického Řecka ho sjednotily do dnešní podoby. Všechna znamení ale mají řídit egyptští bohové.

Shu – bůh větru a slunce 

26. 1. – 24. 2.

Máte romantickou duši a střet s drsnou realitou je vám nepříjemný. Jste velmi kreativní a umělecky založená a svůj talent ráda používáte k okouzlení své rodiny, ať už ve formě zdobení bytu nebo pečení dortíků. Nesnášíte, když vás někdo nemá rád a pro své blízké byste se rozkrájela.

Zdroje vaší síly: meduňka, bříza, iris.

Isis – bohyně ochrany 

25. 2. – 26. 3.

Máte silně vyvinutý smysl pro čest a spravedlnost a nikdy neztrácíte své ideály. Milujete aktivní styl života a umíte k němu inspirovat ostatní. Povalovat se u televize není rozhodně nic pro vás! Váš smysl pro

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden